Onze werkwijze

vrouw lachend in het gras 562x

Om een leuke baan voor je te vinden, bespreken we in een persoonlijk gesprek wat je graag zou willen doen, welke ervaring je hebt en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen we ook om je referenties, zodat we inzicht krijgen in jouw werkverleden.

Ons uitgebreide netwerk
Op basis van al deze gegevens gaan we op zoek naar een passende functie, bij één van onze opdrachtgevers. We gebruiken hiervoor onze actuele database en natuurlijk ons uitgebreide netwerk.

Functies in diverse sectoren
We hebben een groot aanbod aan functies in diverse sectoren. Bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar medewerkers kloppen dagelijks bij ons aan. Aangezien wij dit werk al ruim 35 jaar doen, hebben wij inmiddels een enorm netwerk opgebouwd. We kennen daardoor een groot aantal bedrijven en organisaties in Noord- en Oost-Nederland. Via MF Uitzendbureau heb je dus een verhoogde kans op werk.

De perfecte match
Het doel is de perfecte match; een functie binnen een bedrijf die bij jou past, zodat jij optimaal kunt functioneren.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je informeren op één van onze vestigingen.
We vertellen je graag meer.

Open solliciteren

Zit de juiste baan er nu niet voor je bij? Zet ons aan het werk en vul het open sollicitatieformulier in. We nemen spoedig contact met je op om je te informeren over de mogelijkheden. 

Bekijk direct het huidige vacature aanbod

mf-uitzendbureau.png

Op zoek naar een nieuwe baan als operator, commercieel medewerker, planner of magazijnmedewerker?  Bij MF Uitzendbureau vind je de baan die het beste bij je past!

Vestiging bij jou in de buurt

vestigingsplaatje.gif

Heb je vragen of ben je benieuwd wat MF voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt of stap eens binnen voor meer informatie.

Zo werkt het bij MF

In het boekje Zo werkt het bij MF Uitzendbureau tref je in het kort alles aan wat je moet weten als je voor MF Uitzendbureau gaat werken.