Wie zijn wij

MF Uitzendbureau is een breed georiënteerd, regionaal werkend uitzendbureau. Dankzij onze noordelijke mentaliteit en professionaliteit zijn we uitgegroeid tot één van de grootste bureaus van Noord Nederland, gespecialiseerd in het werven, selecteren en ter beschikking stellen van tijdelijk en vast personeel.

Breed aanbod aan kandidaten en vacatures
MF Uitzendbureau heeft vestigingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Door ons hechte netwerk hebben we een breed aanbod aan vacatures en beschikbare kandidaten in diverse sectoren: productie, techniek, transport en logistiek, detailhandel, zakelijke en financiële dienstverlening, onderwijs en schoonmaak.

Vestigingen in de regio
MF Uitzendbureau werkt vanuit de filosofie van wederzijds vertrouwen, in het Latijn Mutua Fides. Hier komt de afkorting MF ook vandaan. We willen zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten leren kennen en begrijpen. Daarom werken we met vestigingen in de regio. Een persoonlijke benadering, grote betrokkenheid en intensief contact zijn daarbij de sleutels tot een succesvolle samenwerking

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
Wij zijn al ruim 35 actief in de Noordelijke arbeidsmarkt. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring hebben we vooraanstaande positie weten op te bouwen in onze regio. We kennen de markt, spreken de taal en denken mee met onze klanten en kandidaten. Ons motto is "zeggen wat we doen en doen wat we zeggen." Geen loze beloftes.

Nuchtere en professionele aanpak
Dagelijks werken wij aan het leveren en verbeteren van onze personele diensten. Onze aanpak is er hierbij op gericht om de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Dat past bij onze nuchtere en professionele aanpak.

MF Uitzendbureau is onderdeel van de MF Groep.

Pagina delen

Bekijk direct het huidige vacature aanbod

mf-uitzendbureau.png

Op zoek naar een nieuwe baan als operator, commercieel medewerker, planner of magazijnmedewerker?  Bij MF Uitzendbureau vind je de baan die het beste bij je past!