Certificeringen

MF Uitzendbureau hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), de grootste en toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.

Tevens beschikken wij over verschillende certificaten, waarmee we kunnen aantonen dat onze personeelsadministratie op orde is, we onze bedrijfsprocessen beheersen en dat we ruime aandacht besteden aan veiligheid en gezondheid. Bij MF Uitzendbureau bent u dus verzekerd van kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid.

 
 
ABU-logo
MF Uitzendbureau is lid van de ABU
De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is sinds 1961 de belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met ruim 480 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie zo'n 65 procent van de markt. Een ABU-lid moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies.


 
iso9001
MF Uitzendbureau is ISO 9001:2008 gecertificeerd.
Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Volgens deze standaard moet het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet dit beleid bekend zijn bij alle medewerkers. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.

 
LOGO SNA-FC-def-C
MF Uitzendbureau is NEN 4400 gecertificeerd.
De Stichting Normering Arbeid certificeert alleen als een uitzendbureau aan alle aspecten van de norm voldoet. Met de certificering van de Stichting Normering Arbeid bewijst MF Uitzendbureau dat onze personeeladministratie op orde is, dat wij op tijd de belastingen en sociale premies betalen en dat onze uitzendkrachten gerechtigd zijn in Nederland te werken. MF Uitzendbureau wordt twee keer per jaar gecontroleerd op de naleving van de NEN 4400 norm.


 
Cplus_VCU
MF Uitzendbureau is VCU gecertificeerd.
VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Het VCU-systeem is net als VCA ondergebracht bij de onafhankelijke Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van MF Uitzendbureau. Wij staan u graag persoonlijk te woord.