Digitale urenregistratie

Voor een optimale urenregistratie maakt MF Uitzendbureau gebruik van een digitaal urenregistratiesysteem. Afhankelijk van de inrichting van uw organisatie en het aantal werkzame uitzendkrachten, kiezen we voor PEP Flex of HelloFlex. Lees meer »

Digitale planningstool

Hoe complexer de personeelsplanning, hoe groter de meerwaarde van het plannen via onze professionele digitale planningstool, Planbition. Lees meer »

Onze diensten

 • Uitzenden

  Wilt u uw personeelsbestand zo flexibel mogelijk houden? Of bent u op zoek naar snelle opvang tijdens (seizoens)pieken, ziekte of vakanties? Kies dan voor uitzenden via MF Uitzendbureau. Wij zorgen niet alleen voor een gedegen werving en selectie, maar nemen u ook alle zorg uit handen; complete loonadministratie, aanmelding bij alle instanties en verzorging van de afdrachten.

 • Payrolling

  Werft en selecteert u liever zelf uw personeel, maar wilt u (nog) niet gebonden zijn aan een arbeidscontract? Wilt u de risico's op loondoorbetaling bij ziekte uitsluiten? Of wilt u tijd en geld besparen op uw personeelsadministratie? Denk dan eens aan payrolling via MF Uitzendbureau, een uitstekend alternatief!

 • Detacheren

  Wilt u de zekerheid dat een uitzendkracht gedurende een vastgestelde periode beschikbaar blijft en wilt u deze medewerker meer continuïteit bieden? Maar wilt u niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan biedt detacheren via MF Uitzendbureau voor u een uitkomst.

 • Werving & Selectie

  Wanneer u een permanente invulling van een functie wenst, dan kan MF het hele traject met betrekking tot de werving en selectie van u overnemen. U hoeft in dat geval zelf geen tijd en energie te steken in personeelsadvertenties en uitgebreide sollicitatieprocedures die zeer tijdrovend en kostbaar kunnen zijn.

 • Poolmanagement

  Wilt u de beschikking hebben over een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten? Wilt u snel kunnen op- en afschalen om zo goed te kunnen inspelen op veranderingen in de markt(vraag)? Laat dan het poolmanagement aan MF Uitzendbureau over.

 • Inhouse Services

  Wilt u profiteren van een optimale dienstverlening bij grote aantallen flexkrachten? Dan bieden wij u de Inhouse Services van MF Uitzendbureau. Bij Inhouse Services werken één of meerdere inhouse intercedenten vanuit een kantoor op uw locatie.