Payrolling

Werft en selecteert u liever zelf uw personeel, maar wilt u (nog) niet gebonden zijn aan een arbeidscontract? Wilt u de risico's op loondoorbetaling bij ziekte uitsluiten? Of wilt u tijd en geld besparen op uw personeelsadministratie? Denk dan eens aan payrolling via MF Uitzendbureau, een uitstekend alternatief!

Complete loonadministratie
Bij payrolling gaat de medewerker bij uw organisatie aan de slag, maar komt bij ons op de loonlijst te staan. Wij fungeren als werkgever en wij verzorgen de complete loonadministratie; snel, consequent en volgens de wettelijke regels en CAO-bepalingen.

Gemak en duidelijkheid 
Bij payrolling loopt u geen financiële risico`s bij ziekte of arbeidsongeschiktheid en omdat u de kandidaat zelf werft en begeleidt op de werkvloer, kunnen wij u een scherp tarief aanbieden. Payrolling verschaft zowel u als uw medewerkers veel gemak en duidelijkheid.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem gerust contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van MF Uitzendbureau. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Digitale urenregistratie

Voor een optimale urenregistratie maakt MF Uitzendbureau gebruik van een digitaal urenregistratiesysteem. Afhankelijk van de inrichting van uw organisatie en het aantal werkzame uitzendkrachten, kiezen we voor PEP Flex of HelloFlex. Lees meer »