Werving & Selectie

Wanneer u een permanente invulling van een functie wenst, dan kan MF het hele traject met betrekking tot de werving en selectie van u overnemen. U hoeft in dat geval zelf geen tijd en energie te steken in personeelsadvertenties en uitgebreide sollicitatieprocedures die zeer tijdrovend en kostbaar kunnen zijn.

De juiste match
MF beschikt over een up-to-date bestand aan gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en ervaring. Dankzij onze zorgvuldige wervings- en selectieprocedure en jarenlange ervaring als intermediair, zijn we in staat de juiste match te maken.

No cure no pay
Na de gesprekken met de geselecteerde kandidaten kiest u uiteindelijk zelf de meest geschikte kandidaat. U neemt deze kandidaat zelf in dienst en betaalt MF Uitzendbureau het afgesproken werving & selectietarief. Daarbij werken wij op basis van het no cure no pay-principe; alleen bij succesvolle bemiddelingen brengen we een tarief in rekening

Assessment
Indien gewenst kan een assessment deel uitmaken van de werving- en selectieprocedure. Wij beschikken over verschillende testen die samen een compleet beeld van de kandidaat vormen.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem gerust contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van MF Uitzendbureau. Wij staan u graag persoonlijk te woord.