Poolmanagement

Wilt u de beschikking hebben over een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten? Wilt u snel kunnen op- en afschalen om zo goed te kunnen inspelen op veranderingen in de markt(vraag)? Laat dan het poolmanagement aan MF Uitzendbureau over.

Snelle invulling aanvragen
MF Uitzendbureau heeft ruime ervaring in het opbouwen en onderhouden van een uitzendkrachtenpool, met gekwalificeerde kandidaten, voor een specifieke opdrachtgever. Dankzij efficiënt poolbeheer weten wij bij verschillende opdrachtgevers -met veel spoedaanvragen- een vullingspercentage van bijna 100% te realiseren.

Online planningstool
Voor het beheer van de uitzendkrachtenpool maken we gebruik van een online planningstool, die we klantspecifiek inrichten. Bij aanvragen geeft deze tool ons snel een overzichtelijk beeld welke kandidaten geschikt en beschikbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om uw aanvragen en continue diensten op zeer korte termijn in te vullen.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem gerust contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van MF Uitzendbureau. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Digitale planningstool

Hoe complexer de personeelsplanning, hoe groter de meerwaarde van het plannen via onze professionele digitale planningstool, Planbition. Lees meer »