Digitale urenregistratie

Voor een optimale urenregistratie maakt MF Uitzendbureau gebruik van een digitaal urenregistratiesysteem. Afhankelijk van de inrichting van uw organisatie en het aantal werkzame uitzendkrachten, kiezen we voor PEP Flex of HelloFlex.

Pep Flex

Pep Flex is een digitaal urenregistratiesysteem, waarbij uitzendkrachten hun gewerkte uren registreren via een persoonlijke pas.

Op uw locatie wordt een klok, of desgewenst meerdere klokken, opgehangen. De klokken kennen alleen een “In” en een “Uit” knop, softwarematig worden de roosters met de bijbehorende toeslag- en overwerk percentages ingeregeld. De flexkracht hoeft dus enkel met een door MF Uitzendbureau geleverde pas in- en uit te klokken.

De registraties worden ingelezen in een webbased tool. De verantwoordelijke binnen uw organisatie kan na inloggen direct zelf de gewerkte uren controleren, eventueel corrigeren en daarna fiatteren. De gefiatteerde uren worden vanaf PEP web automatisch ingelezen door ons loonverwerkingssysteem en omgezet in declaraties en facturen op kostenplaats.
 


HelloFlex

HelloFlex is een online urenregistratiesysteem, waarbij afhankelijk van uw wensen de uitzendkracht of de verantwoordelijke binnen uw organisatie de gewerkte uren invult op het digitale werkbriefje.

Via onze homepage kunt u via een directe link onze HelloFlex portal bezoeken. Hier kunt u inloggen met uw specifieke gebruikersnaam en wachtwoord.

Eenmaal ingelogd, ziet u een overzichtelijk dashboard. Daarop vindt u de declaraties van alle flexkrachten die op dat moment werkzaam zijn voor uw organisatie. De gewerkte uren kunt u vervolgens eenvoudig invullen, controleren en daarna fiatteren. Geheel automatisch zullen deze gefiatteerde uren worden verloond en gefactureerd. HelloFlex communiceert namelijk rechtstreeks met ons loonverwerkingssysteem.

PEP Flex

proces PEP Flex x.png

HelloFlex

proces FlexOnline x.png