Logistiek planner

Ben jij die logistieke planner met ervaring in de wegen en waterbouw die wij zoeken? Voor een bedrijf in Drachten zijn wij op zoek naar een logistiek planner. Het betreft een functie voor fulltime dienstverband. Wat wordt er van jou verwacht: Dagelijks worden chauffeurs aangestuurd die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van o.a. hout, wegenbouwmaterialen en dierlijke bijproducten. Jij bent de spil tussen de klanten en de chauffeurs. Jij informeert en onderhoudt contacten met klanten inzake de vrachten en stemt daar de inzet van het wagenpark op af. Jij draagt zorg voor de planning, het materiaal en stuurt de chauffeurs op een motiverende wijze aan. Begrippen als kwaliteit, klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid staan jou op het lijf geschreven. Jij verzorgt de gehele routeplanning en werkinstructies voor de chauffeurs en ziet toe op een efficiënte uitvoering
Printen

Vacature informatie

  • Standplaats: DRACHTEN
  • Aantal uren per week: 40
  • Opleidingsniveau:
    • MBO
  • Dienstverband: Uitzendbasis

Over de functie

Ben jij die logistieke planner met ervaring in de wegen en waterbouw die wij zoeken?
Voor een bedrijf in Drachten zijn wij op zoek naar een logistiek planner. Het betreft een functie voor fulltime dienstverband.

Wat wordt er van jou verwacht:
Dagelijks worden chauffeurs aangestuurd die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van o.a. hout, wegenbouwmaterialen en dierlijke bijproducten. Jij bent de spil tussen de klanten en de chauffeurs. Jij informeert en onderhoudt contacten met klanten inzake de vrachten en stemt daar de inzet van het wagenpark op af. Jij draagt zorg voor de planning, het materiaal en stuurt de chauffeurs op een motiverende wijze aan. Begrippen als kwaliteit, klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid staan jou op het lijf geschreven. Jij verzorgt de gehele routeplanning en werkinstructies voor de chauffeurs en ziet toe op een efficiënte uitvoering. Ook bereken jij en geef jij prijzen af voor reguliere aanvragen aan de hand van vastgestelde richtlijnen. Daarnaast handel jij alle administratieve werkzaamheden af en leg jij deze vast in het systeem. Je signaleert knelpunten en draagt bij aan vernieuwingen met betrekking tot de planning.

Functie eisen

Functie eisen:
- je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau richting logistiek
- je beschikt over een grote dosis Inlevingsvermogen
- je bent sterk in communicatie
- je beschikt over een goed inzicht in systemen
- je hebt een flexibele werkinstelling
- je bent Initiatiefrijk en denkt oplossingsgericht
- je kan goed zelfstandig werken
- je hebt enige jaren ervaring in transportplanning (weg en waterbouw)? Dit een pre

Kortom, ben jij die ‘geboren’ planner die wij zoeken? Twijfel dan niet en stuur ons jouw motivatie en CV!

Spreekt deze vacature je aan en wil je solliciteren?
Gebruik dan de sollicitatiebutton of neem contact op met de vestiging.

Contactgegevens vestiging

MF Drachten
Moleneind NZ 32
9203 ZP Drachten
telefoon (0512) 542742

Ook binnen je zoekopdracht

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.