Ideale vakantiebaan!

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan of heb je korte termijn geld nodig voor een vakantie? Houdt je van zon, water en strand? Dan zoeken wij jou! Op een recreatieplas in de omgeving van Hoogersmilde is ruimte voor een toezichthouder/algemeen medewerker! De ideale vakantiebaan met mooi weer! Je werktijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur, maar wanneer het weer slecht is, ben je eerder vrij. We zoeken iemand die 7 dagen in de week op het strand wil staan om kaartjes te verkopen(toegangskaartjes), toezicht te houden op gasten en waar nodig afval opruimt. Lijkt dit jou dé baan voor in je vakantie? Solliciteer direct! - Je bent in bezit van eigen vervoer - Je kunt je verantwoordelijk gedragen - Je staat stevig in je schoenen - Je kunt goed met geld omgaan - Je bent beschikbaar op de gevraagde dagen
Printen

Vacature informatie

  • Standplaats: Drenthe
  • Aantal uren per week: 36
  • Opleidingsniveau:
    • Basis
  • Dienstverband: Project-/Interimbasis

Over de functie

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan of heb je korte termijn geld nodig voor een vakantie? Houdt je van zon, water en strand? Dan zoeken wij jou!

Op een recreatieplas in de omgeving van Hoogersmilde is ruimte voor een toezichthouder/algemeen medewerker! De ideale vakantiebaan met mooi weer! Je werktijden zijn wisselend en op afroep. Zo kun je een hele dag werken, maar wanneer het weer slecht is, ben je eerder vrij of is er helemaal geen werk. De werkzaamheden bestaan uit: Toezicht houden op het strand en de gasten, toegangskaarten verkopen en waar nodig het achtergelaten afval opruimen.

Lijkt dit jou dé baan voor in je vakantie? Solliciteer direct!

Functie eisen

- Je bent in bezit van eigen vervoer
- Je kunt je verantwoordelijk gedragen
- Je staat stevig in je schoenen
- Je kunt goed met geld omgaan
- Je bent beschikbaar op de gevraagde dagen

Benodigd rijbewijs

eigen vervoer verplicht

Spreekt deze vacature je aan en wil je solliciteren?
Gebruik dan de sollicitatiebutton of neem contact op met de vestiging.

standplaats van de vacature:

Contactgegevens vestiging

MF Assen
Groningerstraat 56
9401BM Assen
telefoon (0592) 318 333

Ook binnen je zoekopdracht

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.