Vacatures in de commercie

Een baan waar je je overtuigingskracht, enthousiasme, lef en uithoudingsvermogen in kwijt kunt. Zo kun je een commerciële baan het beste omschrijven. Want het is onder andere aan jou om te zorgen dat klanten enthousiast worden over een product of dienst, dat ze het product of de dienst ook gaan afnemen én dat ze een tevredenheid klant blijven. 

Kortom, als je werkt in een commerciële functie heb je een uitdagende baan en draag je actief bij aan het succes van de organisatie. En er is geen bedrijf dat zonder commerciële medewerkers kan, dus je kunt aan de slag in diverse sectoren. Wil je weten of een baan in de commercie bij jou past? Doe de test!

Vind je baan in de commercie

 

Hieronder vind je een aantal banen waarbij je direct kunt instappen. Daarnaast kennen we een groot aantal bedrijven en organisaties in de regio's Friesland, Groningen en Drenthe die regelmatig bij ons aankloppen, op naar commercieel medewerkers en klantenservice medewerkers. Bij MF heb je dus goede kansen op een nieuwe of andere baan in de commercie.


Resultaten 1 tot 4 van 9