Logistieke vacatures

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een dynamische sector waar je veel kunt leren? Oftewel: wil je aan slag in de logistiek? MF Uitzendbureau kan je helpen aan een baan als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of logistiek medewerker in Noord-Nederland. Bekijk op deze pagina alle openstaande logistieke vacatures. Vind je niet wat je zoekt? Schrijf je online bij ons in of loop binnen bij een van onze 8 vestigingen. Wij vinden de beste baan voor jou!

Dit biedt een logistieke baan jou

Zoek je een afwisselende baan waar je jouw organisatietalent kunt gebruiken, waar je de handen uit de mouwen kunt steken en betrokken kunt zijn bij het gehele proces van grondstoffen tot eindproduct? Dan is werken in de logistiek iets voor jou.

Een baan in de logistiek biedt jou:

  • Een veelzijdige baan
  • Een baan in een sector die volop in beweging is
  • De mogelijkheid om bij te leren 
  • De mogelijkheid om samen te werken met verschillende mensen  
  • Fysiek bezig te zijn in je werk
  • De mogelijkheid om door te groeien

Een baan in de logistieke sector: past dat bij mij?

Als je werkt in de logistiek ben je betrokken bij het gehele proces van voorraadbeheer tot het vervoer naar de klant toe. Een logistieke baan biedt dus afwisseling en een breed en gevarieerd takenpakket. Geen dag is hetzelfde. Bovendien is de logistieke sector volop in beweging, zeker op gebied van technologische ontwikkelingen. Dit betekent dat er volop kansen zijn om bij te leren en mee te groeien. Wil je weten of een baan in de logistiek bij jou past? Doe de test!

 

Logistiek medewerker in Noord-Nederland

MF Uitzendbureau heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vinden van de juiste match tussen opdrachtgevers en werkzoekenden in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Dankzij ons brede regionale netwerk zijn we op de hoogte van openstaande logistieke vacatures. Door onze persoonlijke en daadkrachtig aanpak kunnen wij er vervolgens voor zorgen dat jij op een fijne werkplek terecht komt.

Diverse logistieke vacatures

Bij een baan in de logistiek denk je misschien aan mensen die in transport werken. Maar logistieke vacatures zijn nog veel breder. Naast functies als vrachtwagenchauffeur en nachtkoerier, kun je ook werken als allround logistiek medewerker, planner of magazijnmedewerker. In het gehele productieproces zijn logistieke talenten nodig! Lijkt het je leuk om in deze sector te werken, bekijk dan het actuele aanbod op deze pagina.

Logistieke vacatures voor verschillende opleidingsniveaus

In ons vacaturebestand vind je banen voor alle opleidingsniveaus: van logistieke vacatures hbo tot functies waar je geen diploma voor nodig hebt. Jouw werkgever biedt dan vaak cursussen of trainingen aan. Op die manier kun jij werken en leren combineren en krijg je de kans om door te groeien. Ook de vaardigheden die gevraagd worden verschillen. Voor sommige logistieke vacatures heb je bijvoorbeeld een rijbewijs nodig. Dit staat altijd in de vacaturetekst vermeld.

Voor werkgevers in de logistieke sector

Heeft jouw bedrijf een openstaande vacature logistiek medewerker, een vacature logistiek teamleider of een andere vacature in de logistiek? MF Uitzendbureau kan je helpen om de juiste medewerkers te vinden. Lees hier meer over onze diensten.

Veelgestelde vragen over logistieke vacatures

Waarom wil ik werken in de logistiek?

Een logistieke baan betekent afwisselend werk. Je taken verschillen zodat jij je niet hoeft te vervelen. Daarnaast ga je aan de slag in een sector die volop in beweging is. De technologische ontwikkelingen gaan snel en dat betekent dat jij veel kan leren en je kan ontwikkelen.

Wat voor soort logistieke functies zijn er?

Bij MF Uitzendbureau vind je een ruim aanbod aan logistieke vacatures. Denk aan magazijnmedewerker, een baan als logistiek medewerker, planner, vrachtwagenchauffeur of commercieel medewerker binnendienst. Kijk voor ons actuele aanbod op deze pagina.

Wat is de standplaats van jullie banen in de logistiek?

MF Uitzendbureau is actief in Noord-Nederland en daarom gaat het om logistieke vacatures in in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Bijvoorbeeld in Winschoten, Joure, Emmen of Hoogezand. Bij elke logistieke functie staat de standplaats vermeld.

Hoe solliciteer ik naar een baan in de logistiek?

Zie je een passende logistieke vacature? Klik op de knop ‘Solliciteren’ en vul je motivatie en gegevens in. Voeg ook je cv bij. Als je geen actueel cv hebt, kun je die maken met onze cv-generator. Als je alles hebt ingevuld, klik je op ‘Verstuur mijn sollicitatie’.

Ik zie geen passende logistieke vacatures. Wat nu?

Meld je aan voor de MF Banenmelder. Ook kun jij je via dit formulier bij ons inschrijven of langskomen op een van onze MF-vestigingen. Dan gaan wij aan de slag om een leuke baan als logistiek medewerker, chauffeur of magazijnmedewerker te vinden.

MF Uitzendbureau staat voor jou klaar

Eén van de grootste, regionaal werkende uitzendbureaus van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Dichtbij en persoonlijk én groot genoeg om het verschil te maken.

MF Uitzendbureau staat klaar voor jou

Voordelen van een vacature-alert

Voordelen van een vacature-alert
  • De nieuwste vacatures op basis van je voorkeuren
  • Je kan de vacature-alert elk moment stopzetten
  • Een stap naar nieuw werk