De kracht van persoonlijke aandacht en benutten van het potentieel

Bekaert Combustion Technology in Assen is onderdeel van Bekaert en marktleider in het ontwikkelen en produceren van gasbranders en warmtewisselaars voor residentiële en commerciële verwarmingstoepassingen. Hun producten onderscheiden zich door een zeer hoge rendementen, uitstekende betrouwbaarheid en zijn voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

"Tijdens de piek hadden we maar liefst 85 uitzendkrachten aan het werk via MF."


Uitdaging

Bekaert Combustion Technology (Bekaert) heeft in 2018 een enorme groei doorgemaakt door twee nieuwe productielocaties te openen in China en Roemenië. Hierdoor is de personele bezetting gegroeid. Voor de flexibele schil betekende dit een groei van gemiddeld 60 naar 85 flexwerkers.

"Zelfs tijdens de krapte op de arbeidsmarkt heeft MF ons goed geholpen waardoor wij zo’n 97% van de vacatures hebben kunnen invullen."


Onze aanpak

MF is al jarenlang de leverancier van Bekaert. Door intensief contact met dit bedrijf zijn we in staat om vroegtijdig te anticiperen op de personele behoefte. Doorlopend zijn we bezig met poolopbouw voor Bekaert Combustion Technology en spreken we hiervoor geïnteresseerde sollicitanten. Bij de selectie van sollicitanten kijken niet alleen naar het cv en de diploma, maar ook naar de competenties en het potentieel. Hierdoor kunnen we het instroompotentieel fors uitbreiden. Daarnaast weten we door de kracht van persoonlijke aandacht flexwerkers langdurig aan ons te binden. Hierdoor kunnen we ook werkende flexwerkers op aflopende opdrachten direct doorplaatsen naar nieuwe opdrachtgevers.

"MF is al jaren lang onze betrouwbare leverancier op het gebied van flexibel personeel. MF weet goed wat ons bedrijf nodig heeft."


Resultaat

  • MF heeft de groei in de flexibele schil gerealiseerd
  • Continuïteit in het productieproces voor Bekaert door tijdige opschaling
  • Door de inzet van MF is Bekaert in staat om te anticiperen op de marktvraag
  • MF heeft de kracht van persoonlijke aandacht en benutten van potentieel succesvol ingezet