Waarom kiezen voor MF?

Wekelijks zijn er via MF ca. 4.500 flexkrachten aan het werk bij verschillende opdrachtgevers in de regio. Zij kiezen bewust voor een samenwerking met MF Uitzendbureau vanwege onze kennis van hun organisatie en personeelsbehoefte, het nakomen van afspraken en de snelle inzetbaarheid van de flexkrachten. Deze sterke punten zetten we ook graag in voor uw organisatie.

We onderscheiden ons van andere uitzendorganisaties door: 

Ervaring

Sinds 1978 is het organiseren van de flexibele schil bij vele opdrachtgevers in Noord-Nederland ons dagelijks werk. We kennen de markt, spreken de taal en weten wat er speelt. De kennis en ervaring die wij de afgelopen 40 jaar hebben opgedaan zetten wij in voor uw organisatie. Zodat u kunt rekenen op een betrokken partner die actief meedenkt, de juiste oplossingen aandraagt en aantoonbare toegevoegde waarde levert.

Continuïteit

Door goed werkgeverschap zorgen we voor continuïteit in de bezetting op onze vestigingen. Dat is ook terug te zien in de duur van het gemiddeld dienstverband, bij MF ligt dit veel hoger dan bij andere uitzendorganisaties. U kunt dus rekenen op een vast contactpersoon die uw organisatie goed kent en op de hoogte is van de geldende procedures en afspraken.

Vestigingen in de regio

MF Uitzendbureau kiest bewust voor vestigingen in de regio. Wij willen dichtbij u als klant zitten, zodat we makkelijker kunnen schakelen. En met onze kennis van de lokale markt en ons netwerk in de regio sneller kunnen inspelen op uw vraag naar flexibel en/of vast personeel.

Betrouwbare partner

In een wereld die steeds vluchtiger wordt, kiest MF dus bewust voor de combinatie van moderne techniek en persoonlijk contact. We laten dagelijks zien dat we met onze aanpak het verschil maken, voor werkgevers én werkzoekenden. Zowel in hoogconjunctuur én bij economische tegenwind. We zijn een betrouwbare partner, met een breed netwerk. Onze grote schare trouwe klanten vormt daar het beste bewijs voor.

Brede dienstverlening

Als onderdeel van de Abiant Holding kunnen wij u ondersteunen met een breed scala aan HR-diensten, gericht op de in- en doorstroom van vast en flexibel personeel.