Uitzenden

Wilt u uw personeelsbestand zo flexibel mogelijk houden? Of bent u op zoek naar snelle opvang tijdens (seizoens)pieken, ziekte of vakanties? Kies dan voor uitzenden via MF Uitzendbureau.

Uitgebreide werving en selectie
Om voor u op zoek te gaan naar de meest geschikte kandidaat, brengen we allereerst uw wensen en eisen in kaart. Hierbij hanteren wij meer criteria dan alleen de geformuleerde functie-eisen. Een medewerker functioneert immers altijd binnen een bepaalde bedrijfscultuur, een uniek team collega's en in een specifieke werkomgeving. De match moet ook op al deze vlakken gemaakt kunnen worden. Om de beste kandidaten te vinden en beter inzicht te krijgen in het werkverleden van kandidaten, winnen we standaard ook referenties in.

Alle zorg uit handen
Wij zorgen niet alleen voor een gedegen werving en selectie, maar nemen u ook alle zorg uit handen; complete loonadministratie, aanmelding bij alle instanties en verzorging van de afdrachten. De uitzendkracht gaat bij uw organisatie aan het werk en staat bij MF Uitzendbureau op de loonlijst. Na 1.040 gewerkte uren kan de uitzendkracht kosteloos worden overgenomen. Wilt u dat eerder, dan spreken we een werving & selectietarief met u af.


Meer weten over uitzenden?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of laat u terugbellen door één van onze salesintercedenten voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.