Detacheren

Wilt u de zekerheid dat een uitzendkracht gedurende een vastgestelde periode beschikbaar blijft en wilt u deze medewerker meer continuïteit bieden? Maar wilt u niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan biedt detacheren voor u een uitkomst.

Zekerheid
Wij stellen voor de betreffende uitzendkracht een detacheringscontract op, in de vorm van een uitzendovereenkomst zonder uitzendbeding, voor een van tevoren vastgestelde periode, waarin we afspreken dat de uitzendkracht voor een bepaalde tijd in dienst blijft zonder dat de overeenkomst op korte termijn kan worden opgezegd. Voor dezelfde periode sluit MF Uitzendbureau een opdrachtovereenkomst met u af.

Geen werkgeversrisico's
Bij detacheren houdt u de ervaring in huis, maar heeft u geen omkijken naar arbeidsovereenkomsten en mogelijke werkgeversrisico's bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Deze nemen wij voor onze rekening.


Meer weten over detacheren?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of laat u terugbellen door één van onze salesintercedenten voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.