Werving en Selectie

Hoeft u behoefte aan zekerheid en wilt u een vaste invulling van de functie? Schakel ook dan MF in. Wij nemen het hele traject met betrekking tot de werving en selectie van u over en weten met onze kennis en ervaring de juiste match te maken tussen u en de kandidaat. 

Onze aanpak
Onze werkwijze is er op gericht om voor uw organisatie de beste kandidaat te vinden die beschikt over de juiste kwalificaties, voldoet aan het profiel én past bij u als opdrachtgever. Daarom starten wij iedere werving & selectie opdracht met een kennismakingsgesprek om uw organisatie te leren kennen en de vacature in kaart te brengen. Op basis van het profiel bepalen we of het werving & selectietraject vanuit MF Uitzendbureau of vanuit MF Select wordt gestart.

Om te komen tot een succesvolle match hanteren we een uitgebreide procedure, bestaande uit het actief benaderen van kandidaten, uitgebreide selectiegesprekken, inwinnen van referenties en een eventueel assessment. 

Vaste bemiddelingspercentages
Bij werving en selectie komt de professional bij u in dienst en betaalt u MF eenmalig een bemiddelingstarief. Hierbij hanteren we vaste bemiddelingspercentages die gekoppeld zijn aan vakgebieden. Bovendien werken we op basis van no cure, no pay. Hiermee geven we commitment voor het vinden van de juiste kandidaat. Je betaalt immers pas wanneer de nieuwe werknemer zijn arbeidsovereenkomst heeft ondertekend. 


Meer weten over Werving & Selectie?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt of laat u terugbellen door één van onze salesintercedenten voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.