Werving & Selectie

Heeft u een vacature op hoger kader niveau? Overweeg dan om MF Select in te schakelen. MF Select is gespecialiseerd in het werven, selecteren en testen van professionals op HBO- en WO-niveau voor tijdelijke en vaste functies. 

Onze aanpak
We starten iedere werving & selectie- of detacheringsopdracht met een kennismakingsgesprek om uw organisatie te leren kennen en de vacature in kaart te brengen. Op basis daarvan starten we de procedure, bestaande uit het actief benaderen van kandidaten, uitgebreide selectiegesprekken, inwinnen van referenties en een eventueel assessment. Deze aanpak heeft er toe geleid dat er inmiddels vele honderden succesvolle plaatsingen zijn gerealiseerd.

Vaste tarieven
Bij MF Select hanteren we vaste tarieven, daarin zijn we altijd helder. Het zijn transparante tarieven en bovendien werken we op basis van No Cure, No Pay. Hiermee geven we commitment voor het vinden van de juiste kandidaat. Je betaalt immers pas wanneer de nieuwe werknemer zijn arbeidsovereenkomst heeft ondertekend. 

Flexibel of vast
Op het moment dat u onze geselecteerde kandidaat wilt aanstellen voor de functie, dan heeft u de keuze uit twee contractvormen; directe overname van de kandidaat of detacheren. Bij directe overname komt de kandidaat rechtstreeks bij u dienst en betaalt u MF Select het afgesproken bemiddelingstarief. In het geval u kiest voor detachering komt de kandidaat bij ons op de loonlijst te staan. Wij bieden de kandidaat een detacheringscontract aan voor een bepaalde periode en fungeren als formeel werkgever. De kandidaat gaat bij u aan het werk en u betaalt MF Select een uurtarief voor de afgesproken uren van de kandidaat.