Het leukste vakantiewerk voor jou?

Ben jij op zoek naar een gezellige vakantiebaan? MF Uitzendbureau heeft leuke vakantiebanen bij verschillende bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. Hieronder vind je alle vacatures vakantiewerk voor deze zomer. Check snel of jouw baan ertussen zit en solliciteer direct. Zie je niets leuks? Schrijf je dan in en geef aan wat je zoekt en wanneer je beschikbaar bent. We helpen je graag aan de beste vakantiebaan bij jou in de buurt!

Vakantiewerk 2024: een winstgevende zomer

Een baantje in de vakantie levert meer op dan een mooi bedrag voor jouw droomreis, nieuwe telefoon of studie. Je ontmoet vaak andere vakantiekrachten van jouw leeftijd en dat is hartstikke gezellig. Ook staat vakantiewerk goed op je cv, want je doet werkervaring op. Dat waarderen toekomstige werkgevers. Tot slot heeft het werken als vakantiekracht via MF als voordeel dat je op een betrouwbare werkplek komt, waar je een bruto uurloon krijgt volgens de cao van het bedrijf waar je komt te werken. Dat is wel zo eerlijk!

Vakantiebanen bij jou in de buurt

MF is actief in Noord-Nederland en heeft daarom vooral vacatures vakantiewerk in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Dus of je nu op zoekt bent naar vakantiewerk Veendam, Hoogeveen, Assen of Leeuwarden: bij ons vind je een baantje bij jou in de buurt. Bij elke vakantiebaan staat duidelijk vermeld waar je komt te werken – dan weet je meteen of je op de fiets naar je werkplek kunt.

Diverse vacatures vakantiewerk

Omdat wij al jaren meerdere uitzendbureaus in Noord-Nederland hebben, kennen wij veel werkgevers in de regio. Daardoor kunnen wij veel verschillende soorten vakantiewerk aanbieden. Het kan gaan om een baan in de schoonmaak, in de administratie, in de horeca of in winkels. Naarmate de zomervakantie dichterbij komt, groeit ons aanbod. Houd deze pagina dus in de gaten, zodat jij je vakantiebaan niet misloopt!

Vakantiebanen voor verschillende leeftijden

Ben jij scholier en op zoek naar een baan in de zomervakantie? Er zijn al vacatures vakantiewerk vanaf 13 jaar. Als je jonger bent, mag je geen vakantiewerk doen. Ook gelden er regels wanneer je nog geen 18 jaar oud bent. Deze zijn opgesteld om jou te beschermen. Om je wat duidelijkheid te geven, hebben wij per leeftijdscategorie een overzicht gemaakt met het werk wat je wel mag doen en hoe lang je mag werken. Het overzicht vind je hier.

Schrijf je in bij MF voor vakantiewerk

Wil jij graag een vakantiebaan, maar zie je op dit moment nog geen leuk werk? Geen probleem, dan gaan wij voor je aan de slag. Via dit formulier kun jij je bij ons inschrijven. Geef duidelijk aan wat voor werk je zou willen doen en wanneer je beschikbaar bent. Als wij dan een nieuwe vacature vakantiewerk krijgen die bij jou past, nemen we contact op.

Veelgestelde vragen over vakantiewerk

Wat is vakantiewerk?

Vakantiewerk betekent dat jij een tijdelijk baantje hebt tijdens je (zomer)vakantie. Je gaat dan een paar weken bij een werkgever aan de slag. Werk je regelmatig buiten de schoolvakantie? Dan heet het geen vakantiewerk, maar een bijbaan.

In welke periode vind ik vakantiewerk?

Vakantiewerk is vooral te vinden in de zomerperiode: van 1 juni tot 1 september.

Vanaf welke leeftijd mag vakantiewerk?

Vanaf 13 jaar mag je werken als vakantiekracht. Als je nog geen 18 jaar bent, mag je niet elk soort vakantiewerk doen. Ben je benieuwd naar de regels rond vakantiewerk? Wij hebben ze hier op een rijtje gezet.

Hoeveel weken mag ik als vakantiekracht werken?

Dat verschilt per leeftijd. Ook het aantal uren per week dat je mag werken verschilt per leeftijd. Als je bijvoorbeeld 15 jaar bent, mag je maximaal 6 weken in de vakantie werken, waarvan maximaal 4 weken aaneengesloten. Ontdek hier hoeveel weken jij mag werken.

Wat verdien ik met vakantiewerk?

Als jij een vakantiekracht bent via MF Uitzendbureau, krijg je een eerlijke betaling. Je ontvangt altijd een bruto uurloon volgens de cao van het bedrijf waar je komt te werken

Hoe solliciteer ik naar een vakantiebaan?

Solliciteren is heel gemakkelijk. Zie een leuke vacature vakantiewerk, klik dan op de knop ‘Solliciteren’. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en klik op ‘Verstuur mijn sollicitatie’. Wij nemen contact met je op en wie weet ga jij deze zomer aan de slag bij een mooi bedrijf.

Ik zie geen geschikt vakantiewerk. Wat kan ik doen?

Word jij niet blij van het huidige aanbod vacatures vakantiewerk? Schrijf je bij ons in via dit formulier. Geef duidelijk aan wat je zoekt én wanneer je kunt werken. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op. Hopelijk tot snel!

Daarom wil jij werken als vakantiekracht voor MF

  • Een bruto uurloon volgens de CAO van het bedrijf waar je komt te werken;
  • De hele zomer een leuke job;
  • Lekker geld verdienen voor een toffe vakantie;
  • De kans om werkervaring op te doen wat goed staat op jouw CV;
  • Leuke werksfeer met gezellige collega's;
  • Een baan naar jouw wensen qua uren, werkzaamheden en voorwaarden.

Schrijf je in voor vakantiewerk

Zit jouw vakantiebaan er nog niet tussen? Schrijf je dan in voor vakantiewerk en geef aan wat je zoekt én wanneer je kunt werken. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wat mag ik doen als vakantiewerker?

Als je jonger bent dan 18 jaar mag je niet zo maar al het vakantiewerk doen. Daarom hebben wij per leeftijdscategorie een overzicht voor je gemaakt met het werk wat je wel mag doen en hoe lang je mag werken.