Arbeidsvoorwaarden

Werken moet in de eerste plaats leuk zijn, maar er moet natuurlijk ook iets tegenover staan. En dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben we een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden voor je. Dat begint natuurlijk met een marktconform salaris, gebaseerd op jouw functieschaal. Maar we bieden je meer interessante voorwaarden. Welke dat zijn vind je terug op deze pagina én in de vacaturetekst van de betreffende functie.


Vakantiedagen

Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen per jaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jaarlijks maximaal vijf vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) te kopen. Voor parttimers geldt het aantal dagen pro rata.


Winstuitkering

Als medewerker van MF heb je recht op een winst- en resultaatafhankelijke uitkering. Jaarlijks wordt afhankelijk van het resultaat vastgesteld wat de hoogte van het uitkeringspercentage is. De betaling van de winst- en resultaatafhankelijke uitkering vindt plaats in de maand maart en wordt berekend naar rato van het aantal maanden dat je in dienst bent geweest in het boekjaar.


Laptop en telefoon

Als medewerker van MF krijg je de beschikking over een laptop en smartphone met een data abonnement voor zakelijk gebruik, zodat je flexibel kunt werken en goed bereikbaar bent. Ook voor het thuiswerken is dit te gebruiken. De laptop en telefoon krijg je bij indiensttreding uitgereikt. 


Hybride werken

Bij MF bieden we je de mogelijkheid om hybride te werken. Onder hybride werken wordt verstaan: gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor werken. Dit kan voor jou als medewerker en voor ons als MF voordelen opleveren zoals het vergroten van het werkplezier en verminderen van je reistijd. Voor de dagen dat je thuiswerkt ontvang je bovendien een thuiswerkvergoeding.


Collectieve zorgverzekering

MF heeft een collectieve zorgverzekering bij Menzis afgesloten. Hiermee profiteer je van 5% korting op je premie. Overstappen kan online. Ben je al verzekerd bij Menzis? Ook dan kan je polis worden omgezet naar de collectieve zorgverzekering, zodat je kunt profiteren van de collectiviteitkorting.


Vakantiegeld

Bij MF heb je recht op 8,25% vakantiegeld van je bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks in april op je rekening gestort. Dit vakantiegeld is niet bij je loon inbegrepen, maar staat als een los bedrag op je loonstrook vermeld. Zo zie je precies wat je hebt opgebouwd. 


Pensioen

Bij MF zorgen we voor een goede pensioenregeling. Zwitserleven PPI behartigt de pensioenen van onze medewerkers. MF heeft een beschikbare premieregeling afgesloten, zonder een medewerkersbijdrage.


Fisc Free

Als je bij MF werkt, kun je met belastingvoordeel bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, sportschoolabonnement of laptop/tablet/mobiel aanschaffen. Voor de uitvoering van deze regeling werkt Abiant samen met FiscFree. Via FiscFree koop je producten of lever je aankoopbonnen aan. FiscFree voert vervolgens de regeling verder uit en zorgt voor de communicatie met MF over je gemaakte keuze.


Persoonlijk keuzebudget

Bij MF heb je recht op een Persoonlijk Keuzebudget (PKB). In het PKB is vakantietoeslag, ATV-dagen en bijzonder verlof opgenomen. Het PKB kan je inzetten voor meer vrij tijd of geld. Dit kun je inzetten voor bijvoorbeeld duurzaam inzetbaarheid, scholing, thuiswerkplek, ouderschapsverlof, etc.


Reiskostenvergoeding

Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer (€0,25 per km). Afhankelijk van je functie, kun je in aanmerking komen voor een (elektrische) leaseauto.


Collectieve autoverzekering

Medewerkers van MF hebben de mogelijkheid om te profiteren van het voordeel van een collectieve autoverzekering die ReduRisk aanbiedt. Hierbij profiteer je van een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en volop keuzevrijheid in dekkingen.