Wij zijn MF Uitzendbureau

Eén van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. We zijn regisseur van (flexibele) arbeid in Groningen, Friesland en Drenthe.

Onze naam kenmerkt ons
MF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Dit is het uitgangspunt van ons handelen. Wij zijn voor opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers een betrouwbare en betrokken partner en werkgever.

Dichtbij en persoonlijk 
Onze kracht ontlenen we aan onze sterke regionale aanwezigheid. Onze intercedenten begrijpen werkgevers en werkzoekenden. Ze onderschrijven het belang van persoonlijk contact met alle betrokken partijen. Het is onze ambitie om een partner in personeel te zijn, met als doel een langdurige relatie. Niet voor niets is een groot aantal relaties al tientallen jaren klant bij MF. Een bewijs voor wederzijds vertrouwen en begrip.

Groot genoeg om het verschil te maken
In de afgelopen 40 jaar hebben we een enorm netwerk opgebouwd van vaste opdrachtgevers en ruim 4.500 uitzendkrachten in Noord-Nederland. MF is onderdeel van Abiant Holding. Dankzij onze structuur en ons gezamenlijk huis, met alle kennis en expertise in eigen beheer, kunnen we veel aan.

MF Uitzendbureau is onderdeel van de MF Groep

MF Facts

Over MF 2019.png