Chris aan het woord

Ik ben sinds september 2018 werkzaam bij MF als Salesintercedent. Wat mij aanspreekt in de functie van salesintercedent is dat geen dag hetzelfde is. De ene dag ben je druk aan het bellen en de andere dag ben je op bezoek bij diverse bedrijven in de regio. Je bepaalt grotendeels zelf hoe je dag eruit ziet. Je hebt de regie - en daarmee het succes - in eigen hand en ook dát spreekt mij enorm aan. 

Als Salesintercedent moet je communicatief vaardig, extravert, eerlijk en oprecht zijn. Helemaal in de noordelijke regio waar wij werken is oprechtheid en eerlijkheid heel belangrijk. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Het is een echte buitendienstfunctie en hebt veel klantcontact. Je moet het durven doen en soms uit je comfort zone stappen. Hiermee bereik je geweldige successen.

MF is lokaal, maar toch één van de grootste spelers in het Noorden. Je werkgebied is vrij groot, waardoor je met verschillende bedrijven en uitdagingen te maken krijgt. Daarbij kun je altijd terugvallen op je behulpzame collega’s. Bij MF zijn we één team en zorgen we ook samen voor de successen. Bovendien krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en is volop ruimte voor eigen initiatief. Er kan hard gewerkt worden, maar er is altijd ruimte voor plezier.