Chris aan het woord

Ik ben in april 2017 begonnen bij MF. Eerst als intercedent om de uitzendwereld goed te leren kennen. Vanuit die rol ben ik doorgegroeid en sinds april 2019 ben ik salesintercedent van de vestiging Leeuwarden. Vooral de dynamiek in deze functie spreekt me enorm aan. Je wekker gaat ‘s ochtends, je hebt agendapunten ingeregeld en toch kan het na twee telefoontjes of een overleg met collega’s weer een hele andere planning worden.

Als Salesintercedent ben je veel op weg om bedrijven kennis te laten maken met MF en hen ons totaalaanbod te laten zien op het gebied van personeelsoplossingen. Vooral in deze tijd van verandering. Daarnaast vind ik het netwerken eromheen fantastisch. Dit gaat van een bedrijfsbezoek met lezing op locatie tot aan een wedstrijd voetballen met het businessteam van Cambuur, met aansluitend diner en wedstrijd. Flexibiliteit is dus heel belangrijk, net als een positieve instelling, commerciële instelling en een goede harde schijf om in je werk kleine weetjes op te slaan die het verschil maken bij jouw opgebouwde relaties.

MF is een werkgever waar je je op je gemak voelt en voor je klaarstaat. Bovendien is er ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling. Er wordt alles aan gedaan om je goed op je plek te voelen. Wat het werken bij MF verder zo leuk maakt? De fijne samenwerking met alle collega’s, de laagdrempeligheid en de vrijheid die je met je team krijgt om je eigen “winkeltje” uit te bouwen naar mooie successen. Daarnaast wordt er goed voor de nodige ontspanning gezorgd door een fantastische PV die leuke activiteiten organiseert, met de jaarlijks terugkerende Pubquiz en het bowlen als uitschieters. MF is een organisatie waarbij jouw persoonlijkheid voorop staat en je jezelf kunt zijn.