Nieuws van MF Uitzendbureau

Lees hier het laatste nieuws over wetswijzigingen, de arbeidsmarkt, economie, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF zelf.


 • Loopbaan interview met Annie Bosma

  18-02-2021 14:57

  Annie merkte dat ze niet meer met plezier naar haar werk ging en na 4 jaar graag elders aan de slag zou willen. Zo kwam ze onze vacature voor industrieel naaister tegen. Het leek haar de ideale baan om haar opgedane kennis en passie voor stoffen in kwijt te kunnen én haar loopbaan een nieuwe impuls te geven. Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan hieronder haar interview.

 • Maak kennis met Maria Boelens – Vestigingsmanager Drachten

  16-02-2021 08:37

  Maak kennis met onze nieuwe collega Maria Boelens – Vestigingsmanager Drachten. Maria stelt zich graag voor en vertelt over haar werkzaamheden bij MF.

 • Maak kennis met René van Dijk – Business Line Manager mkb

  19-01-2021 17:21

  Maak kennis met onze nieuwe collega René van Dijk – Business Line Manager mkb. René stelt zich graag voor en vertelt over zijn werkzaamheden bij MF.

 • Nieuwsmonitor kwartaal 4

  14-01-2021 08:57

  Ieder kwartaal verzamelt MF het relevante nieuws over wet- en regelgeving, de arbeidsmarkt, ontwikkelingen in de branche én het laatste nieuws over MF in een overzichtelijke nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van het belangrijkste nieuws.

Pagina 1 van 9