Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over wetswijzigingen, de arbeidsmarkt, economie, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF zelf.


 • Nieuwsmonitor kwartaal 1

  26-04-2018 12:28

  Ieder kwartaal verzamelt MF het relevante nieuws over wet- en regelgeving, de arbeidsmarkt, ontwikkelingen in de branche én het laatste nieuws over MF in een overzichtelijke nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van het belangrijkste nieuws.

 • Werknemers in industriesector optimistisch over robotisering

  22-04-2018 11:42

  Werknemers in de industrie staan overwegend positief tegenover de ontwikkelingen op het gebied van robotisering en digitalisering. Een ruime meerderheid ziet het als een kans en verwacht dat er nieuwe functies zullen ontstaan.

 • Nederlanders wisselen relatief vaak van baan of functie

  20-03-2018 11:03

  De arbeidsmobiliteit in Nederland is hoog. Nederlanders wisselen relatief vaak van baan of functie, volgens de studie 'Arbeidsmobiliteit in Nederland'. Wel zijn er grote verschillen naar leeftijd en opleidingsniveau.

 • Krapte op de arbeidsmarkt merkbaar voor bedrijven en uitzendbureaus

  16-03-2018 10:06

  De krapte op de arbeidsmarkt is voor iedereen merkbaar. Bedrijven krijgen niet alle vacatures vervuld en uitzendbureaus moeten steeds creatiever worden om vacatures vervuld te krijgen. Zo blijkt uit onderzoeken van Talmark en ABU.

Pagina 1 van 10