Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over wetswijzigingen, de arbeidsmarkt, economie, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF zelf.


 • Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA)

  19-06-2020 14:37

  Er is een nieuwe regeling voor flexwerkers: de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). De TOFA is bedoeld voor flexwerkers die als gevolg van de coronacrisis ontslagen zijn maar geen uitkering krijgen. Het is een tijdelijke regeling voor flexwerknemers die sinds 1 maart 2020 hun baan hebben verloren. Op deze pagina vind je meer informatie over deze nieuwe regeling van het UWV.

 • Intakegesprek op de vestiging

  02-06-2020 14:41

  Wij zijn weer begonnen met het inplannen van persoonlijke intakegesprekken op de vestiging. Uiteraard volledig corona-proof. We respecteren de richtlijnen van het RIVM. Ben je uitgenodigd voor een (intake)gesprek op de vestiging, kom dan gerust langs. Heb je vragen of wil je meer informatie over een vacature, je werk of je loon? Neem dan eerst telefonisch of per mail contact met ons op.

 • Dag van het werkplezier: drie tips voor het creëren van werkgeluk

  15-05-2020 09:32

  Vandaag is het dé dag van het werkplezier. Een mooi moment om stil te staan bij het creëren van werkgeluk. Zeker in deze tijd, waarin het coronavirus een behoorlijke impact heeft op ons leven en werk. Daarom is het juist nu relevant om eens goed naar dit onderwerp te kijken. Want hoe ga je in deze onzekere tijden om met het welzijn van je medewerkers? Wij geven drie tips voor het creëren van werkgeluk.

 • Interview met onze nieuwe algemeen directeur Maggie Ammerlaan

  07-05-2020 16:14

  Vorige maand is Maggie Ammerlaan begonnen als algemeen directeur van MF Groep. Midden in de coronacrisis. Hoe bevalt het haar?

Pagina 1 van 11