SEA Marketeer Abiant Holding

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 3600
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Ben jij een topper in SEA marketing en weet jij alles van Google Ads en/of Facebook Advertising?

Durf jij jezelf een expert binnen dit vakgebied te noemen en lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij de grootste uitzendorganisatie van Noord-Nederland voor onze labels Abiant en MF Groep? Voor ons hoofdkantoor in Groningen zijn wij op zoek naar een SEA marketeer. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Talent Acquisitie Marketeer kom jij het TAM-team (Talent Acquisitie Marketing) versterken. Samen met de andere vier “Tammers” ben jij verantwoordelijk voor het opzetten, analyseren en verder uitbouwen van online wervingscampagnes. Jij zorgt ervoor dat nieuwe kandidaten ons goed kunnen vinden en zich aangesproken voelen. Dit doe jij door het bedenken en uitzetten van creatieve wervingscampagnes. Een zoekcampagne opzetten in Google Ads of een Facebook leadcampagne maken in Facebook Business Manager? Dat is wel aan jou besteed! Je zet jouw kennis, ervaring én creativiteit in om de juiste zoekwoorden te selecteren, renderende online (wervings)campagnes op te zetten en het bereik te vergroten via onze social media-kanalen. Naast Google Ads en Facebook zetten we ook betaalde campagnes uit op verschillende vacaturesites. Hartstikke divers werk!

Over het bedrijf

Abiant Holding bestaat uit de labels Abiant Uitzendgroep en MF Groep. Samen de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland. Wij zijn trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 Abiant en 7 MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op mf.nl en abiant.nl.

“Wat ik gaaf vind aan mijn werk is dat je in korte tijd veel kennis vergaart over de arbeidsmarkt in Noord-Nederland in de breedste zin van het woord. Daarnaast heb je veel vrijheid in je werk en kun je al snel van waarde zijn voor de organisatie en online het verschil maken” - Albert Vlietstra, TAM

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en veel vrijheid om de functie in te vullen. Denk aan thuiswerkmogelijkheden en je specialiseren in het onderdeel van marketing waar jij de meeste affiniteit mee hebt. Dit vullen we aan met:

 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.600 en € 3.600 op fulltime basis
 • Een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • Een uitdagende baan van 32-40 uur per week
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis & 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • Vergoeding woon-werkverkeer
 • De mogelijkheid tot hybride werken: een gezonde afwisseling tussen thuiswerken en werken op locatie(s)
 • Een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Jij bent net zo veelzijdig als de functie van SEA Marketeer. Creatief, energiek, resultaatgericht en een echte doorzetter, zo kunnen we jouw persoonlijkheid omschrijven. Je gaat werken in een team waar je al je creativiteit kwijt kunt. Jij krijgt energie van een baan waarin diversiteit centraal staat, geen dag is hetzelfde. Dat vul jij aan met:

 • Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur richting marketing of communicatie.
 • Minimaal één jaar relevante werkervaring in online marketing, het liefst bij een bureau.
 • Je hebt een vlotte pen en kunt leuk schrijven.
 • Je vindt het leuk om resultaatgericht te werken en op basis van statistieken en cijfers campagnes aan te sturen. Kortom, je houdt van data.

Enthousiast?
Stuur je cv en motivatiebrief naar personeelkwaliteit@mfgroep.nl. t.a.v. Brigitte Gijzen vóór 1 november. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Albert Vlietstra. Hij is bereikbaar op 06 23 73 45 96.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 1. Jij stuurt je cv en motivatiebrief naar ons op. Binnen 3 werkdagen krijg je van ons een inhoudelijke reactie.
 2. Zijn we enthousiast over je brief? Dan nodigen jou uit voor een eerste kennismakingsgesprek. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en jou als persoon!
 3. In het tweede gesprek gaan we iets meer de diepte in en leren we je nóg beter kennen. Mogelijkerwijs ontvang je van het verzoek om een online assessment in te vullen en de vraag bij wie wij referenties mogen inwinnen.
 4. Allebei even enthousiast? Gefeliciteerd! We nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek en kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via