Online marketeer Abiant Holding

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 3600
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Online de beste mensen binden en boeien. Als online marketeer vertrouw jij blind op je eigen marketing expertise en weet je precies wat hiervoor nodig is. Aan jou de eer om onze labels Abiant en MF Uitzendbureau onder verschillende doelgroepen top of mind te maken. Kom jij je marketingtalenten laten schitteren? 
 
Als online marketeer staat dit jou te wachten: 
Albert van het TAM-team (Talent Acquisitie Marketing) heeft zoveel van de wereld gezien dat hij naast zijn SEA- campagnes graag grapjes maakt in het Engels. En tussen het maken van Facebook Ads door grapt Natasja in het Spaans. Natasja heeft een half jaar in Spanje gewoond, dus die Spaanse taal vloeit net zo soepel als haar campagnes. Je merkt het al. Wij van het marketing team zijn divers. We laten allemaal onze eigen marketingtalenten schitteren. Net als jij.  
 
Jouw uitdaging: ervoor zorgen dat onze labels Abiant en MF Uitzendbureau online nòg beter gevonden worden. Het TAM-team is opgezet om werkzoekenden te binden en boeien aan onze labels Abiant en MF. En omdat we groeien breiden we uit. Voor jou een kans om te laten zien dat je de kneepjes van Google en Facebook advertising wel beheerst.  

“Wat ik gaaf vind aan mijn werk is dat je in korte tijd veel kennis vergaart over de arbeidsmarkt in Noord-Nederland in de breedste zin van het woord. Daarnaast heb je veel vrijheid in je werk en kun je al snel van waarde zijn voor de organisatie en online het verschil maken” - Albert Vlietstra, TAM 

Als online marketeer kan je in ieder geval bij één specialisatie een vinkje zetten: 

 • SEA; het opzetten, analyseren en bijsturen. Leef je uit, we hebben zoveel te doen.  
 • Facebook advertising; de campagnes vliegen ons om de oren, maak, analyseer en stuur bij. Aan jou kunnen we dat wel overlaten. 
 • SEO; hoe worden wij het beste gevonden? Waar kunnen we aan sleutelen en hoe kunnen we dit nog beter doen. Up to you!

Kortom, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je kennis van SEA, Facebook advertising of SEO en heb je daarnaast een vlotte pen? Dan bieden wij jou een unieke kans om je te ontwikkelen op het gebied van recruitment marketing.

Het TAM-team
Telt nu een drie koppig gedreven en heel divers team. Alle expertise en kennis omtrent online marketing is in huis. Het TAM-team is opgericht om recruitment marketing binnen de organisatie op de kaart te zetten. We hebben nu allemaal een eigen verantwoordelijkheid, maar werken samen om het gewenste resultaat te behalen namelijk: het vinden van de juiste kandidaat bij de juiste vacature. Van SEA tot specialisatie in arbeidsmarktcommunicatie. Naast de mogelijkheid om je eigen talent verder te ontplooien kun je in ons team veel leren in alle facetten van marketing.  

Over het bedrijf

Abiant Holding bestaat uit de labels Abiant Uitzendgroep en MF Groep. Samen de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland. Wij zijn trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 Abiant en 7 MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op mf.nl en abiant.nl.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en veel vrijheid om de functie in te vullen. Denk aan thuiswerkmogelijkheden en je specialiseren in een onderdeel van marketing waar jij de meeste affiniteit mee hebt. Dit vullen we aan met: 

 • Een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging 
 • Een uitdagende baan van 32-40 uur per week 
 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.600 en € 3.600 afhankelijk van je werkervaring 
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis & 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • Vergoeding woon-werkverkeer
 • De mogelijkheid tot hybride werken: een gezonde afwisseling tussen thuiswerken en werken op locatie(s)
 • Een actieve personeelsvereniging  

Functie eisen

Jij bent net zo veelzijdig als de functie van online marketeer. Creatief, energiek, resultaatgericht en een echte doorzetter, zo kunnen we jouw persoonlijkheid omschrijven. Je gaat werken in een gedreven team waar je al je creativiteit kwijt kunt. Je krijgt energie van een baan waarin diversiteit centraal staat, geen dag is hetzelfde. Dat vul jij aan met: 

 • Een afgeronde hbo- opleiding bij voorkeur richting marketing of communicatie. 
 • Minimaal twee jaar werkervaring op een marketing en/of communicatie- afdeling bij voorkeur in online marketing
 • Je hebt een vlotte pen. 
 • Je houdt van data en krijgt energie van resultaatgericht werken. 

Met een ondernemende houding kom je bij ons het verst. Mensen die kansen signaleren en deze weten te verzilveren passen dan ook het beste bij ons. Laat zien dat je bij ons past door te solliciteren. Doe dit door je cv en motivatiebrief te sturen naar personeelkwaliteit@mfgroep.nl t.a.v. Brigitte Gijzen vóór 1 november. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je Brigitte ook bereiken op 050 206 00 90.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via