Accountmanager scale-up Maqqie Noord-Nederland

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2657 en € 4086
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Dat een online werkplatform in de vorm van een app voor werkend Nederland de toekomst is, hoeven wij jou niet meer te vertellen. Om bedrijven in Noord-Nederland warm te maken om het daadwerkelijk te gebruiken, daar zit voor jou de uitdaging! Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel en de naamsbekendheid van Maqqie in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Je bent vaak onderweg om ons te pitchen, overtuigt potentiële klanten met onze toffe salespresentaties en je zorgt bij een match dat het supportteam het aanmeldproces vlekkeloos laat verlopen. De klant is koning!

Feedback vanuit de klanten rapporteer jij aan je collega’s van het DevOps-team, zodat de app alsmaar beter wordt. Naast het binnenhalen van nieuwe bedrijven ben je gespreks- en adviespartner voor bestaande klanten. Je overlegt veelvuldig met collega-accountmanagers over kansen in de markt en schakelt waar nodig met je collega’s van HR support. Vanuit ons moderne kantoor aan de Kieler Bocht in Groningen krijg je de kans om Maqqie te laten groeien. Het team in het noorden is klein, maar wordt ondersteund door een 35-koppig team op het hoofdkantoor van Maqqie in Sliedrecht. Marketing, HR, sales, ICT en innovatie: we hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen!

Over het bedrijf

Maqqie is in 2017 opgericht als het splinternieuwe online werkplatform met een alles-in-één-regelapp, speciaal voor werkend Nederland. Maqqie werkt met een zelfgebouwd algoritme die de vraag van bedrijven automatisch matcht met potentiële kandidaten. Als snelgroeiende en dynamische organisatie zijn we in korte tijd uitgegroeid tot sterspeler op de arbeidsmarkt. We hebben echter flinke groeiambities! Maqqie wil hét toonaangevende online werkplatform van Nederland worden. En dat gaat goed, héél goed zelfs! Inmiddels hebben al ruim 1.400 bedrijven zich door heel Nederland ingeschreven en zijn er al meer dan 10.000 kandidaten actief op het platform.

Wat wij bieden

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt is Maqqie een innovatieve werkgever die ambitieus, flexibel, groeiend, vernieuwend en hip is. Jij voelt je thuis in een dergelijke (werk)omgeving. Wij geven jou de kans om mee te bouwen aan ons succes en bieden een afwisselende job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarbij mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een bruto salaris tussen € 2.657,- en € 4.086,- bij een fulltime dienstverband (40 uur)
 • Een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 vakantiedagen én 13 ATV-dagen (in tijd of geld)
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur
 • Deelname aan de Maqqie Academy, zodat je als nieuwe ‘Maqqer’ een goede start hebt
 • Een goede pensioenregeling

Functie eisen

Ervaring als accountmanager, consultant of salesmedewerker is natuurlijk mooi meegenomen. Geen kennis van de arbeidsmarkt? Geen probleem. Wij leren jou graag het reilen en zeilen in onze dynamische branche. In jouw werkweek vind je het geen probleem om tenminste de helft van de tijd onderweg te zijn. Daar voeg jij aan toe:  

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Rijbewijs B, aangezien je straks veelvuldig door de drie noordelijke provincies pioniert
 • Een grote mate aan zelfstandigheid, aangezien je veel vrijheid hebt om de functie in te vullen
 • Flexibiliteit, enerzijds omdat je af en toe in Sliedrecht bent voor een training, maar óók omdat je snel moet kunnen schakelen in het contact tussen klanten, prospects en collega’s

Enthousiast?

Start vandaag nog jouw carrière als accountmanager van Maqqie in Noord-Nederland. Solliciteer online en laat jouw CV en een beknopte motivatie achter. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of functie? Neem dan contact op met Maggie Ammerlaan-Dobson via 06-48 55 04 94 of m.ammerlaan-dobson@mfgroep.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Martijn den Besten via 06-37 32 18 99 of mdenbesten@maqqie.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via