MF’er in beeld: Fabio Lamanna – Vestigingsmanager MKB Groningen

Lees in dit interview met Fabio Lamanna hoe het is om als Vestigingsmanager MKB Groningen te werken bij MF Uitzendbureau.

Fabio_interviewFabio Lamanna - Vestigingsmanager MKB Groningen

Wie ben je en wat kan je over jezelf vertellen?

"Mijn naam is Fabio Lamanna, ik ben een rasechte Stadjer, maar woon inmiddels alweer ruim 6 jaar in Eelde, net buiten de stad Groningen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn twee zoontjes, van koken voor vrienden, uiteten gaan en van klussen in en om het huis. Wat betreft mijn werk vind ik het heerlijk om midden in de hectiek en dynamiek van onze mooie stad te werken, tussen de mensen. Daarnaast studeer ik HRM deeltijd aan de Hanzehogeschool. Uiteraard draag ik FC Groningen een warm hart toe en volg de club dan ook nauwlettend."

Wat zijn je werkzaamheden bij MF Uitzendbureau Groningen?

"Ik werk sinds kort voor MF Uitzendbureau als Vestigingsmanager MKB Groningen. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden van onze diensten binnen de sector MKB. Ik kijk goed naar hoe de markt zich beweegt en voorzie waar op dat moment behoefte aan is. Dit doe ik uiteraard niet alleen, maar met een team aan allround intercedenten dat ik aanstuur. Samen proberen wij het MKB in Groningen zo goed mogelijk te bedienen. Dit doet MF Uitzendbureau trouwens al 42 jaar. Door de jaren heen weten we goed wat er speelt en daarom kunnen we dus ook snel schakelen. Iets wat erg belangrijk is in deze tijd."

Waarom ben je bij MF Uitzendbureau gaan werken?

"Ik heb voorheen ruim 11 jaar bij een technisch uitzendbureau gewerkt, maar was toe aan iets nieuws. Ik zag de vacature voorbijkomen en ben mij vervolgens gaan verdiepen in MF. Ik wilde graag werken bij een toonaangevend uitzendbureau en was zowel door de gevestigde naam in het noorden onder de indruk als van de informele, nuchtere en persoonlijke sfeer die er heerst. Binnen een week had ik twee gesprekken en even later was ik al aangenomen. Zodoende ben ik bij MF uitzendbureau terechtgekomen.

“MF is een gevestigde naam in het noorden
die ik graag met trots uitdraag.”


Ik voel mij thuis bij MF en ben blij met mijn overstap. Hier is een schat aan kennis aanwezig en daar wil ik graag aan bijdragen met mijn kennis en ervaring."

Wat maakt het werk als Vestigingsmanager MKB zo uitdagend?

"Het MKB is altijd in beweging en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk op inspelen? Hoe zorgen we ervoor dat MF nog beter op de kaart wordt gezet binnen het MKB?
Al deze vraagstukken maken het werk zo uitdagend en nooit saai!"

Wat brengt een baan bij MF jou?

"Het leukste aan mijn werk vind ik natuurlijk het contact met de mensen! Iedere dag kom je weer in aanraking met andere mensen. Met dat persoonlijke contact kunnen wij de juiste persoon bij de juiste opdrachtgever plaatsen. Onze top prioriteit ligt ook altijd bij tevreden uitzendkrachten en opdrachtgevers. Ik vind het fantastisch om de ene dag kandidaten te spreken en ze verder te helpen naar een passende baan en de andere dag ga ik graag op pad om met opdrachtgevers in gesprek te gaan."

Lees hier meer over onze dienstverlening of neem contact op met Fabio. 

Deel deze pagina via