Interview met Lisan Doorten – Senior Intercedent Assen

01-06-2021 08:47

Lisan Doorten viert vandaag haar 5-jarig jubileum bij MF Uitzendbureau! Begonnen als intercedent is ze inmiddels doorgegroeid naar de functie van Senior Intercedent. Wat maakt het werk bij MF na 5 jaar nog steeds zo leuk en uitdagend én waar is ze het meest trots op in haar werk. De antwoorden op deze vragen en meer lees je in dit interview.

Interview Lisan 

Wie ben je en wat kun je over jezelf vertellen?

"Ik ben Lisan Doorten, woon in Beilen, hartje Drenthe, met mijn man en twee zoons. Ik hou van dansen, dat doe ik al vanaf mijn derde. We hebben een grote groep fijne mensen om ons heen, vrienden en familie, waar we leuke dingen mee doen. Met vriendinnen spreek ik graag af voor een wijntje. Ik ben lief, tikkeltje eigenwijs, goedlachs, energiek, creatief en een vrouw van mijn woord."

Wat zijn je werkzaamheden als senior intercedent bij MF Uitzendbureau Assen? 

"Als senior intercedent heb ik diverse taken binnen ons team op de vestiging in Assen. Ik ben zowel voor kandidaten als voor klanten aan het werk. Zo houd ik me bezig met het inschrijven van kandidaten en het matchen van kandidaten met een vacature. En richting klanten zorg ik voor het relatiebeheer bij onze huidige klanten en het plegen van acquisitie bij prospects. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s. Als senior intercedent heb ik een voorbeeldfunctie en deel ik mijn kennis en ervaring graag. Ik vind het daarom enorm leuk om collega’s verder te helpen in acquisitie of onderhandelen. Ik fungeer graag als vraagbaak en sparringpartner. Tot slot doe ik voorbereidende taken voor de audit en vind ik het fijn om administratieve dingen op te pakken."

Je werkt nu 5 jaar voor MF, wat maakt het werk bij MF zo leuk en uitdagend?

"MF is een uitzendbureau waar de relatie centraal staat. Je krijgt de ruimte je verder te ontwikkelen en om naar eigen invulling je doelstellingen te behalen. Ik heb de vrijheid om te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. En dat maakt dat het werk bij MF zo leuk en uitdagend is én blijft."

Waar ben je het meest trots op in je werk?

"Wat is het allermooist vind van mijn werk is het persoonlijk contact en de band die je opbouwt met kandidaten en klant. Onlangs belde ik een bedrijf waar we in het verleden zaken mee hebben gedaan. Ik kreeg een contactpersoon aan de lijn die ik een aantal jaren geleden aan een baan heb geholpen bij datzelfde bedrijf. Hij is toentertijd op contract gegaan bij het bedrijf, heeft zich verder ontwikkeld en is doorgegroeid naar teamleider. Hij is nu verantwoordelijk voor het aannemen van personeel! Dat hij mij direct herkent en zegt dat hij mij zo dankbaar is dat ik hem heb geholpen aan deze leuke baan. Dan kan mijn dag niet meer stuk."

 Je werkt deels op kantoor en deel thuis, hoe ervaar jij het thuiswerken?

"We werken nu al bijna een jaar deels thuis en ik moet zeggen dat het steeds makkelijker gaat! Je ontwikkelt langzamerhand een thuiswerkroutine dat voor jou het beste werkt. Er is weinig afleiding in huis en daardoor kan ik mij ook thuis goed focussen. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat ons ritme thuis niet verandert. Ik heb twee jonge kinderen. Het voordeel is dat kinderen veel behoefte hebben aan regelmaat en daarom probeer ik zo min mogelijk te veranderen aan ons dagelijkse ritme. Ze gaan dus nog steeds op dezelfde dagen naar de crèche en naar opa’s en oma’s. Daar hebben zij baat bij en ik! Daarentegen profiteer ik weer niet van de reistijd, want met jonge kinderen ben je eigenlijk altijd al wel vroeg in bedrijf."

Wat is het eerste wat je gaat doen als de beperkende maatregelen komen te vervallen?

"Afspreken met mijn hele vriendinnengroep."

Als je voor één dag een ander beroep mag uitvoeren, wat zou dat zijn?

"Straaljager piloot. Het vliegen en de snelheid van een F16 straaljager, dat lijkt me echt een geweldige ervaring."

Deel deze pagina via