Interview met Patrick Dammer - Loonadministrateur A

24-06-2021 10:09

Een maand geleden is Patrick Dammer gestart op de loonadministratie van MF Uitzendbureau. Als loonadministrateur A is hij onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van de uren van de uitzendkrachten van MF. In dit interview lees je waarom Patrick bij ons is komen werken en wat hij het leukste vindt van zijn werk.

Patrick Dammer - interview

Wie ben je en wat kun je over jezelf vertellen? 

"Ik ben Patrick Dammer, 40 jaar. Ik ben getrouwd met Janny en samen hebben wij 2 dochters, Tess van 8 jaar en Isa van 6 jaar. Wij houden niet van stil zitten en mogen graag dingen ondernemen zoals wandelen, geocaching en musea bezoeken. Het allerliefste zou ik zelf in mijn vrije tijd weer gaan voetballen, maar na een kijkoperatie aan mijn knie mag dat niet meer, waardoor ik nu of naar de sportschool ga, of ga wandelen of een rondje op de racefiets maak."

Waarom heb je voor deze baan en voor MF gekozen? 

"Bij mijn oude werkgever werd mijn contract niet verlengd, juist op dat moment kwam deze leuke vacature voorbij. En deze vond ik dusdanig interessant dat ik besloot te reageren en uiteindelijk met succes. De functie sprak mij heel erg aan, vooral omdat ik graag met Excel werk. Verder lijkt MF mij een goede werkgever en ik hoop mij binnen dit bedrijf verder te kunnen ontwikkelen."

Wat voor werk doe je als loonadministrateur A? 

"Ik draag zorg voor de salarisadministratie van de uitzendkrachten van MF. Dit houdt in dat ik me bezighoud met de verloning, controle taken en het beantwoorden van vragen met betrekking tot de verloning van de uitzendkrachten."

Wat maakt het werk als loonadministrateur A leuk? 

"Tot nu toe is het een leuke en gevarieerde baan. Ik hou absoluut niet van sleur. Ik hou van afwisseling, hard werken en uitdaging. Daarnaast vind ik het fijn om in een klein, gezellig en gemoedelijk team te werken."

Waarom heb jij de laatste keer de slappe lach gehad? 

"Om een geniale opmerking/ woordgrap van 1 van mijn dochters."

Deel deze pagina via