Medewerker Customer Service

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie dat een sterke naam heeft opgebouwd in de aerosol industrie. Als gevolg van aanhoudende drukte zoeken wij voor onze opdrachtgever tijdelijke versterking in de vorm van een Medewerker Customer Service (1 fte).
Onze opdrachtgever is een contractfiller die zich specialiseert in het afvullen en ontwikkelen van semi- farmaceutische en food aerosols.

Over het bedrijf

Groot productiebedrijf in Veendam

Functie eisen

In deze functie ben je de spil in het web voor onze (internationale) klanten. Je beantwoordt vragen van klanten over producten, leveringen, levertijden en andere afspraken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de administratieve taken die voortvloeien uit dit contact, zo maak, controleer en verwerk je onder andere verkooporders. Je werkt nauw samen met de afdeling inkoop, planning, productie en transport. Daarnaast ben je in staat om op diverse niveaus met klanten en collega’s te communiceren.

Verder vragen wij voor deze functie:
Minimaal een MBO opleiding in bedrijfsadministratieve of commerciële richting;
3 – 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
Je bent communicatief vaardig en hebt een prima beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Engelse en Duitse taal;
Goede kennis van MS Office (met name Excel) is een must;
Ervaring met Exact is een pré;
Je voelt je thuis in een dynamische/ hectische omgeving;
Je bent leergierig en hebt een hands-on mentaliteit;
Je werkt accuraat

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via