Senior inkoper

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Wegens uitbreiding van de organisatie zijn wij voor Nippon Electric Glass (NEG) te Westerbroek op zoek naar een ervaren, Senior Inkoper. Deze vacature geldt voor een periode van circa 3 maanden, met eventuele uitloop. Het betreft een functie van 3 à 4 dagen in de week. (24 à 32 uur) Het gaat om de inkoop voor een intern project. De organisatie is op dit moment actief met het realiseren van een nieuwe oven, omtrent het spinnen van glasvezel. Dit complete project wordt benoemd als het H1 project. Voor de inkoop van een gedeelte van de materialen en diensten omtrent dit project, word jij verantwoordelijk gesteld. Bij deze functie is ervaring, zelfstandigheid en stressbestendigheid essentieel. Het kan voorkomen dat vooraf gezien de scope niet compleet helder is. Aan jou de volledige taak om hier in alle zelfstandigheid, helderheid in te vinden.

Heb jij ervaring met het werken aan CAPEX-projecten? Weet jij onder druk te presteren? Vind jij uitdagende inkoop-projecten, de leukste projecten? Heb jij HBO/WO werk- en denkniveau? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij bieden jou:
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden (tevens uitstekende salariëring, afhankelijk van jouw ervaring);
- Dynamische organisatie;
- Een uitdagende functie;
- Op jaarbasis: 25 vakantiedagen en 17 dagen duurzame inzetbaarheid.

Over het bedrijf

NEG produceert al 50 jaar glasvezel dat wordt gebruikt als versterkingsmateriaal in kunststoffen. Glasvezel is licht-, kan sterker zijn dan staal-, is overgevoelig voor corrosie-, heeft een hoge elektrische weerstand- en is goed bestand tegen chemicaliën. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat glasvezel in een oneindige reeks van producten wordt toegepast, als versterkingsmateriaal. Hierbij valt te denken aan sportartikelen, behuizing van gereedschappen- maar ook bijvoorbeeld windmolens. Het glasvezel dat NEG produceert wordt voornamelijk toegepast in de automobielindustrie.

Functie eisen

- Woonachtig in een straal van +/- 50 km van Westerbroek;
- Ervaring met inkoop op basis van projecten (pré: CAPEX);
- Stressbestendig;
- Zelfstandig;
- Pré: Nevi 1/2.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via