Ervaren productiemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 14
  • Standplaats Winschoten

Over de functie

Wil jij werken bij één van de grootste palletproducenten van Nederland? Bij dit bedrijf is de werkwijze uniek. Er wordt gewerkt van een online order tot een machinaal geproduceerde pallet. Alle orders worden digitaal verwerkt en gevolgd. Er wordt op een milieubewuste manier geproduceerd, dit betekent dat er met natuurlijke grondstoffen gewerkt worden en dat medewerkers verplicht zijn om zorgvuldig te produceren. Ben jij iemand die van hard werken niet afschrikt en die het een uitdaging vindt om het productieproces zo effeciënt mogelijk te laten verlopen? Reageer dan op deze vacature.

Wij zoeken een ervaren productiemedewerker die het productieproces begrijpt en het werk aanpakt. Je zal werken in een leuk en gemotiveerd team van aanpakkers. Samen zorgen jullie ervoor dat de pallets zo snel en zorgvuldig mogelijk geproduceerd worden. Daarnaast is het logistieke proces bij dit bedrijf het sleutelwoord tot de beste dienstverlening. Hieraan zal jij ook je steentje bijdragen.

Functie eisen

- Heb jij mbo 4 werk- en denkniveau, dan kom jij in aanmerking voor deze vacature;
- Jij bent iemand die hard werk, aanpakt en niet terugdeinst voor veel verschillende werkzaamheden;
- Zo af en toe overwerken vind jij geen probleem;
- Je woont in een straal van 10 kilometer rondom Winschoten;
- Jouw salaris zal bepaald worden aan de hand van je ervaring en opleiding.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via