Karton operator

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand-Sappemeer

Over de functie

Wij zijn doorlopend op zoek naar ervaren operators voor in de karton industrie. Heb jij ervaring als operator-, vind je het fijn om in de 5 ploegen te werken- en lijkt de kartonindustrie jou een uitdaging? Lees dan deze vacature vooral even door!

Werkzaamheden
In deze veelzijdige en uitdagende functie ben jij in nauwe samenwerking met jouw collega's verantwoordelijk voor de bediening van de machine, zodat deze een product maakt dat voldoet aan de gevraagde kwaliteit van de klant. Jij bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor een efficiënt en productief productieproces. Dit kan onder anderen behaald worden door het optimaal instellen- en bedienen van de machines. Tevens staan kwaliteit erg hoog in het vaandel bij de opdrachtgever, waar jij eveneens verantwoordelijk voor wordt gesteld. Dit aangezien de kwaliteit gewaarborgd moet worden. Dit bovenstaande wordt allemaal gecreëerd door het juist uitvoeren van diverse werkzaamheden bij de verscheidenen machines.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou voor deze functie zeer goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een fraai startsalaris van €15,72 per uur exclusief de ploegentoeslag van 27,5%. Dit salaris zal na het inwerktraject- en het behalen van twee competenties snel gaan stijgen. Tevens bieden we jou een prima reiskostenvergoeding.
Wij bieden jou een contract voor gemiddeld 33,6 uur in de week. Het aantal daadwerkelijk gewerkte uren, kan per week variëren.
De opdrachtgever hecht veel waarde aan goede medewerkers. Interne opleidingen zijn hierbij ook essentieel, om jouw competenties te laten groeien. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Over het bedrijf

De klantrelatie produceert en levert massiefkarton voor onder anderen: hard gebonden boeken, ringbanden en luxe verpakkingen. Op twee productielocaties in Hoogezand en Sappemeer staan drie geavanceerde kartonmachines en twee papiermachines. In volcontinudienst produceert de klantrelatie hiermee jaarlijks meer dan 250.000 ton karton uit 100% oudpapier. De opdrachtgever is een wereldwijde speler in de karton industrie. Om overal in de wereld optimale service te bieden, heeft de klantrelatie vestigingen in de belangrijkste markten in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Er werken meer dan 450 medewerkers, waarvan 350 in Hoogezand en Sappemeer.

De klantrelatie is volop in ontwikkeling. Productinnovatie, marktontwikkeling en verbetertrajecten in het kader van LEAN staan hoog op de agenda. Om meer waarde uit de grondstof oudpapier te halen en te besparen op het gebruik van aardgas, wordt er een rejectvergasser gebouwd, waarmee afval uit het oudpapier omgezet wordt in warmte voor het productieproces.

Functie eisen

Als jij de perfecte match bent, beschik jij over het volgende:
- Jij hebt een technische opleiding gevolgd;
- Jij hebt aantoonbare werkervaring als operator;
- Jij hebt inmiddels 1-3 jaar werkervaring in een productieomgeving;
- Jij bent bereid om in de 5 ploegendiensten te werken;
- Jij bent leergierig en bent bereidt opleidingen te volgen;
- Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Pré: Jij bent in bezit van een heftruckcertificaat.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via