Part-time medewerker technische dienst

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 14
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Winschoten

Over de functie

Zonder jou loopt de productie in dit bedrijf in de omgeving van Winschoten spaak. Jouw inzet als medewerker technische dienst zorgt ervoor dat alles werkt als een geoliede machine. Door preventief onderhoud te plegen, komen er nauwelijks storingen voor. Is er toch een storing, met jouw kennis en ervaring los je het meteen op. In de flexibele 20 uur per week die jij werkt, zorg je ervoor dat de productie de hele week gaat als de brandweer.

Je begint je werkdag met een controle rondje door de fabriek, waardoor je goed op de hoogte bent van de werking van alle machines. Vervolgens ga je aan de slag om de machines te onderhouden. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle machines. Wanneer er een storing is bij één van de machines zorg jij ervoor dat het productieproces zo min mogelijk vertraging oploopt door de storing snel en vakkundig te verhelpen. De storingen kunnen zowel mechanisch als elektrisch zijn. Kom je er toch niet uit, dan neem jij het initiatief om de juiste mensen in te schakelen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle storingen en het onderhoud dat je verricht netjes wordt vastgelegd in het daarvoor bestemde computersysteem. Omdat het bedrijf waar je werkt actief is in de voedingsmiddelenindustrie, houd je er rekening mee dat alle werkzaamheden die je doet hygiënisch zijn. Je zorgt ervoor dat je zelf de juiste beschermende kleding draagt, daarnaast ben je er ook verantwoordelijk voor dat jouw gereedschap geen schade brengt aan de producten. Wanneer er een nieuwe machines geplaatst wordt, ben jij de persoon die vooraan staat en meehelpt de machines goed te plaatsen.

Functie eisen

- Jij kan elke machine aan, je hebt technische kennis en weet hoe machines werken en wat er mis kan gaan;
- Bij voorkeur heb je ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, zodat je weet welke hygiëneregels er gelden;
- Omdat er de komende tijd verschillende projecten op de planning staan om het productieproces te verbeteren ben je bereid flexibel te werken. De ene week kan het drukker zijn dan de andere week. Het doel is dat je 20 uur in de week zal werken;

Wat bieden wij:
- Een afwisselende functie voor ongeveer 20 uur in de week;
- Een marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring en opleiding;
- 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per jaar;
- Bij goed bevallen de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via