5-assig frezer

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Heb jij ervaring als 5-assig CNC-frezer en heb je de ambitie om verder door te groeien in het vak? Bekijk dan snel onze vacature! Voor een toonaangevend bedrijf in Stadskanaal zijn we op zoek naar een ervaren CNC-frezer. Nu hoor ik je denken ‘dat zijn er wel meer’, maar wij zoeken niet zomaar iemand. Wij zoeken een CNC-frezer met ambities, iemand die een stap wil maken in zijn of haar carrière.

Als 5-assig CNC-frezer krijg je veel verantwoordelijkheid. Jouw leidinggevende ervaring of kwaliteiten komen goed van pas, je houdt je namelijk bezig met het aansturen van het team. Jij bent het aanspreekpunt voor de andere frezers als het gaat om planning, output en technisch inhoudelijke vragen. Samen met het team zorg je voor het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen in verschillende materialen. De onderdelen moeten voldoen aan een hoge kwaliteitseisen. Deze uitdaging ga jij graag aan, je ziet innovatie als een kans.

Functie eisen

Wat vagen wij?
- Een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting Fijnmechanische Techniek of andere technische opleiding;
- ervaring met CADCAM is wenselijk, je werkt nauw samen met de programmeurs;
- ervaring als leidinggevende is een pré;
- je vindt het leuk om een jong en enthousiast team aan te sturen;
- je hebt goed inzicht in CNC machines, kunt zelfstandig werken, bent kwaliteitsgericht en probleemoplossend;

Het gaat om een fulltime functie, waarin je volop de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen als CNC-frezer en als leidinggevende. Je kennis en mening wordt gewaardeerd, je wordt daarom betrokken bij verschillende keuzes die het bedrijf maakt. Uiteraard staat er een goed salaris tegenover.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via