Servicemonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een servicemonteur voor een noordelijk bedrijf gespecialiseerd in verstoppingen. De opdrachtgever opereert in de noordelijke provincies, maar de standplaats is Hoogezand. Je zal door de provincies worden ingezet bij zowel particulieren als bedrijven. Ervaring is niet vereist, met de juiste instelling en wilskracht word je opgeleid tot specialist in ontstoppingen. Tijdens het inwerktraject loop je mee met een ervaren collega. Zodra je genoeg kennis hebt vergaard, mag je zelfstandig met de eigen bus op pad. Via de tablet krijg je de opdrachten van de dag binnen. Je werkt 3 weken per maand van maandag tot en met vrijdag, in principe van 08.00-17.00. Natuurlijk wordt er wel verwacht dat de opdrachten worden afgerond, dus flexibiliteit is gewenst. Eén week per maand zal je als storingsmonteur worden ingezet. De opdrachtgever is namelijk 24/7 bereikbaar. Tijdens de storingsdienst kun jij worden opgeroepen voor noodgevallen, zowel 's avonds als in het weekend.

We zijn op zoek naar iemand voor langere periode, fulltime. Omdat je wordt opgeleid zoeken we iemand die ook bereid is tot scholing en enthousiast is om te leren. Na de inwerkperiode wordt er een tijdelijk contract van zes maanden aangeboden. Bij goed functioneren is er kans op overname rechtstreeks bij de opdrachtgever.
Betaling is conform CAO Metaal en Techniek.

Functie eisen

VCA vereist.
Rijbewijs B en bij voorkeur ook BE.
Aantoonbare affiniteit/ervaring in de techniek.
Ondernemend en oplossingsgericht.
Zelfstandig kunnen werken.
Representatief en bij voorkeur ook commercieel ingesteld.
Geen 9-5 mentaliteit en ook bereidt om over te werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via