Commercieel medewerker binnendienst regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Zoek jij altijd de beste deals wanneer je een televisie gaat aanschaffen? Ben jij commercieel in hart en nieren en hou je ervan om je kennis van technische producten te ontwikkelen door onderzoek te doen naar het gevraagde product? Haal jij voldoening uit het sluiten van de beste deals, dan is deze vacature echt iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Emmen, zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Als commercieel medewerker ben je op zoek naar de beste voorwaarden, denk hierbij aan prijs, levertijd, kwaliteit en service. Daarnaast onderhoud je contact met leveranciers, buitenlandse collega’s en zorgt voor een goede opvolging van de lopende orders. Je probeert de orders boven verwachting van de klant af te handelen, dit om de kans op toekomstige orders te vergroten. De kandidaat die we zoeken is commercieel ingesteld en kan input geven om de processen te verbeteren. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Afhankelijk van je ervaring, zul je tussen € 2100,- en € 2900,- bruto per maand verdienen. Wil jij veel leren en van je passie voor deals en producten je baan maken, reageer dan direct op deze vacature!Functie eisen

- Commerciële ervaring;
- Een afgeronde commerciële opleiding op HBO/MBO4-niveau;
- Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Klant- en resultaatgericht, collegiaal, gedreven, verantwoordelijk en accuraat;
- Je staat sterk in je schoenen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via