Operator / Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Jij voelt je als een spin in het web aan de productielijn en jij bent een echte duizendpoot. Jij wordt blij om verantwoordelijk te zijn voor verschillende werkzaamheden, met als één doel, het vloeiend laten verlopen van het productieproces. Voor onze opdrachtgever in Haulerwijk stel jij de machines in, om en af. Jij controleert of het proces juist verloopt en wanneer er zich een kleine storing voordoet weet jij deze op te lossen. Ook kan het zijn dat jij verantwoordelijk bent voor de heftruckwerkzaamheden of jij staat weer ergens anders om de voorraden aan te vullen, of om te zorgen dat de producten vloeiend over de band gaan. Al met al, zeker geen eentonig werk.

Dus ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Neem dan contact met ons op.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert onder eigen merknaam en voor private labels van zakelijke partners. Hun eigen assortiment bestaat uit ruim vierhonderd biodynamische - en biologische producten in verschillende voedselcategorieën. Ze verwerken alle denkbare groenten, produceren sauzen, soepen, notenpasta’s en smoothies. En verder maken ze biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.

Functie eisen

- Jij hebt MBO niveau
- Jij hebt technisch inzicht
- Jij bent bereid te werken in een 2 - ploegendienst
- Jij bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat

Ons aanbod:
Naast een fulltime functie voor langere tijd bij een mooi en schoon bedrijf bieden wij jou een loon vanaf € 12,51 bruto per uur. Daaroverheen heb je nog recht op onregelmatigheidstoeslag; van 18.00 tot 22.00 uur een toeslag van 15% en van 22.00 tot 0.00 uur een toeslag van 25%. Tot slot ontvang je nog een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via