Meewerkend Voorman Metaal

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Daadwerkelijk meewerken, maar ook leidinggeven aan de productiemedewerkers en meedenken voor verbeteringen. Een Meewerkend Voorman voor de afdeling Plaatbewerking is wat wij zoeken voor onze opdrachtgever in Drachten. Het betreft een fulltime functie. Als Meewerkend Voorman ben je het operationele verlengstuk van de werplaatschef. Je zorgt ervoor dat het werk wordt afgeleverd volgens kwaliteitsafspraken en planning. Verder zorg je ervoor dat de werkplekken schoon, opgeruimd en veilig zijn en ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheer van de werkvoorraden. Tot slot leid jij de werkoverleggen en voer je samen met de werkplaatschef HR-gesprekken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een groeiend bedrijf met een sterk commercieel en sociaal karakter. De medewerkers zijn mensen die graag willen werken; of ze nu vakkracht zijn of via de sociale werkvoorziening komen. Belangrijk vindt het bedrijf dat je plezier hebt in je werk en daar graag wat voor wilt doen. Onze opdrachtgever heeft een groot scala aan metalen producten wat zij maken, veel halffabricaten.

Functie eisen

- je hebt MBO werk - en denkniveau
- je hebt enige leidinggevende ervaring
- je bent sociaal, een teamspeler en altijd op zoek naar mogelijkheden om te optimaliseren

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via