Werkplaatschef

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Gorredijk

Over de functie

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het behalen van een goed resultaat, jij weet jouw collega's juist te motiveren en zet jouw technische kennis in om tot goede oplossingen te komen. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Gorredijk zoeken wij namelijk een Werkplaatschef. Jouw werkzaamheden als Werkplaatschef bestaan onder andere uit:
- het bewaken van de voortgang van de productie
- het bewaken van de planning ten behoeve van de constructiewerkzaamheden
- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden; denk hierbij aan het uitgeven van werk met productiebonnen en het controleren van tijdsregistratie

Daarnaast ben je bereid mee te werken in de productie daar waar nodig. Tot slot streef jij naar een verlaging van de kosten, verminderen van afkeur en naar verbetering van het functioneren van de afdeling.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamische, jonge organisatie met een internationaal karakter. Zij zijn specialist in inzamelprocessen van huishoudelijk afval en deskundig op het gebied van software en toebehoren voor sport en recreatie. Op de locatie in Gorredijk produceren zij de containers voor de afvalinzameling. Daarnaast bieden zij meerdere metaaloplossingen voor het publieke domein, zoals het maken van constructies voor leuningwerk en brugonderdelen, constructies rond gemalen en filters en zuiveringsinstallaties.

Functie eisen

- je hebt MBO werk - en denkniveau
- je beschikt over enige technische kennis
- je beschikt over leidinggevende capaciteiten

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via