Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Per direct montagemedewerker gezocht!

Voor een montagebedrijf in Kolham zijn wij op zoek naar een montagemedewerker. De werkzaamheden bestaan uit het demonteren van dak-en wand beplating, vanuit een hoogwerker en of steiger. Het betreft werk voor een langere periode. Voor deze vacature is het van belang dat jij in bezit bent van VCA, beschikt over een rijbewijs B- en geen hoogtevrees hebt. Daarnaast is het belangrijk dat jij representatief- en sociaal bent, aangezien je veel samenwerkt en het visitekaartje van het bedrijf bent!

Ben jij technisch, sociaal- en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan via de 'Sollicitatie'-button, of bel/mail ons voor meer informatie. (0598-395601 / hoogezand@mf.nl)

Over het bedrijf

Gaat het over balkonhekrenovaties-, magazijnstellingen demonteren- of overige staalcontructies renoveren? Onze opdrachtgever heeft dé oplossing! Tevens is de organisatie gespecialiseerd in verkoop van (gebruikte) magazijnstellingen in vele formaten.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van VCA;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto;
- Je hebt geen hoogtevrees;
- Je kunt goed in teamverband werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via