Orderpicker - Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Een fulltime baan met een leuk salaris van € 12,33 bruto per uur exclusief 18,5% toeslag! Teken jij daarvoor? Om de werkdag te beginnen pak je een lekker bakje koffie of thee met collega's om dag te starten. Tijdens dit gezamenlijke moment wordt er op de vloer besproken wat de dag van gisteren heeft gebracht en waar je met z'n allen de huidige dag naartoe werkt. Na de laatste slok uit de beker beginnen de afgesproken werkzaamheden in het grote magazijn van Royal de Boer Stalinrichtingen. Binnen deze organisatie maken zij een complete inrichting voor een koeienstal. Waar in de weekenden de style-programma's op tv komen om jouw woonkamer sfeervol in te richten, staan en liggen de koeien, varkens plus ander vee er ook prettig bij in hun leefomgeving. Daarbij wil natuurlijk de boer vol enthousiasme zijn "crib" laten zien aan Yvon en geïnteresseerde kandidaten tijdens Boer zoekt Vrouw om samen zijn bedrijf te runnen.

Vanuit de productieruimte bij Royal de Boer gaan de hekwerken via de las- en montageafdeling naar het magazijn. Hier sta jij om aan de hand van bestellijsten de juiste producten te verzamelen en klaar te zetten voor de agrariërs die hun stal opnieuw willen inrichten. Tijdens het picken van deze orders zal jij zowel te voet als op de Reachtruck je een weg banen langs verschillende stellingen. Hier wordt zeer op prijs gesteld dat jij al goede ervaring op een Reachtruck hebt. Na het verzamelen van de onderdelen verwerk jij deze op correcte wijze in het computersysteem zodat de voorraad klopt en weer aangevuld kan worden.

Niet alleen binnen is er werk te verrichten. Buiten staat de grote opslag van stalhekwerken welke niet binnen opgeslagen kunnen worden. Dagelijks komen er vrachtwagens producten brengen en afhalen. Jij vindt het leuk om hier je steentje in bij te dragen als dit gevraagd wordt om het laden en lossen goed te laten verlopen.
Naast het vele werk wat je verzet is er voldoende ruimte om jouw rust te pakken. Door de dag heen zijn er gelegenheden om goed water te drinken met warm weer en op te warmen aan de hand van een warm bakje koffie of thee. Tijdens de pauze staat er melk en karnemelk voor jou klaar om naast jouw gesmeerde boterhammen te nuttigen om zo jouw energiepeil een boost te geven. Binnen het bedrijf hangt een prettige sfeer waar een ieder goed met elkaar kan samenwerken en goed met elkaar over weg kan.

Vlak voordat de eindklok slaat weet je dat er nog een kwartier is om je arbeid goed af te ronden en terug te kijken op een plezierige succesvolle werkdag. Je komt te werken in 2 ploegendienst. In de week van de vroege dienst werk je van maandag t/m donderdag van 6:00 tot 14:45 en op de vrijdag van 6:00 tot 16:00 en in de week van de late dienst werk je maandag t/m donderdag van 14:30 tot 00:00 en ben je de vrijdag vrij zodat je lekker lang weekend hebt! Verder bouw je 8% vakantiegeld, vakantieuren en ATV op. Reageer direct als jij enthousiast bent geworden van deze vacature.

Functie eisen

- je hebt ervaring met orderpicken of ander magazijnwerk
- je bent nauwkeurig en kunt goed tellen
- je bent collegiaal en kunt goed samenwerken
- je bent fulltime beschikbaar
- je bent woonachtig in Friesland
- je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtrucktruckcertificaat

Op zoek naar een leuke baan als Orderpicker? Stuur dan je cv naar ons toe!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via