Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor Royal De Boer Stalinrichtingen in Leeuwarden zijn wij op zoek naar Montagemedewerkers. Het betreft een fulltime functie in dagdienst van 7.15 - 16.15 uur.

Royal De Boer Stalinrichtingen houdt zich bezig met de productie van stalen hekken voor koeienstallen. Na eventuele voorbewerking en laswerkzaamheden komen de halffabrikaten op de afdeling Montage. Op deze afdeling worden voornamelijk de bewegende onderdelen van de hekken in elkaar gezet. Hierbij kun je denken aan toelatingshekken voor koeien. Aan de hand van tekeningen en met gebruik van divers gereedschap zet je de onderdelen in elkaar. Je werkt samen met een 8-tal collega's samen op de afdeling.

Wat bieden we je?
- Royal de Boer heeft een eigen beloningsregeling volgens de CAO Metalektro. Je start op een loon van € 12,33 bruto per uur. (23 jaar of ouder)
- Daarnaast bouw je nog 5,99% van je loon op als ATV vergoeding.
- Reiskosten waar je recht op kan hebben worden vergoedt.
- Je komt terecht in een gezellig en collegiaal team. Je wordt door de voorman ingewerkt om het proces zo snel mogelijk te leren.

Functie eisen

- je hebt aantoonbare technische werkervaring
- je kunt tekening lezen
- je bent gemotiveerd en een harde werker
- je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar
- je bent woonachtig in Leeuwarden of nabije omgeving

Ben jij deze kandidaat en heb je een gedegen technische kennis? Dan ontvangen wij graag je cv met motivatie of kom bij ons binnen lopen!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via