Customer Service medewerker regio Gramsbergen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Gramsbergen

Over de functie

Word jij in de whatsappgroep altijd gebombardeerd tot chef-regelaar in je familie of vriendengroep? Lift de rest van deze personen op jouw organisatietalent? Sta jij altijd vooraan in de rij bij evenementen om je als team in te schrijven? Lees dan direct verder!!!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Gramsbergen, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Het bedrijf is gespecialiseerd in opslag, overslag en value added service. Momenteel telt het bedrijf zo’n 60 werknemers, maar door flinke groei is de opdrachtgever op zoek naar enthousiast organisatietalent. Waarvoor is dit talent benodigd?

Je gaat je bezig houden met het aannemen van opdrachten en het nauwkeurig verwerken van de opdrachten in het ordersysteem. Je maakt specifieke documenten en verstrekt de benodigde informatie aan klanten, je warehouse, je collega’s van de planning en chauffeurs. Je zult fungeren als eerste aanspreekpunt van de klant en bouwt een goede en betrouwbare band op. Deze gesprekken zullen positief zijn, maar ook problemen dien je goed op te kunnen lossen.Functie eisen

- MBO 4 diploma
- Ervaring of een opleiding in de logistieke richting
- Ervaring in MS office en SAP
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Voorkeur voor goede beheersing van de Duitse taal
- Verklaring van Gedrag benodigd
- Fulltime beschikbaar zijn
- Jij bent collegiaal

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via