Kantoorvakhandelmedewerker

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Jij tovert een glimlach op menig gezicht door jouw begroeting aan de bezoekers die binnen stappen in jullie showroom gevuld met kantoormeubelen en artikelen. Hun aanwezigheid is voor jou het teken om hen op hun gemak te stellen. Na het openingswoord en het aanbieden van een kopje koffie volgt de vraag van de bezoeker(s). Waar mogelijk beantwoord je deze netjes en waar de expertise nodig is, verwijs je de bezoeker door naar 1 van jouw ervaren collega’s.

Naast de belangrijke functie het gastheer/vrouw-schap op je te nemen, houd je je bezig met het wel en wee binnenin de showroom. Met twee scherpe ogen zie jij waar het om de details gaat. Vuiligheid en rommel haal jij aan de kant zodat het aangezicht prettig is. Ook het netjes neerzetten van de te aanschouwen producten ontgaat jou niet.
Door jouw twee rechterhanden draai jij deze niet om voor een in elkaar te zetten van bureaus, bureaustoelen en overig meublement in het magazijn. Als één van de sociale medewerkers houd je samen de winkel en het magazijn netjes zodat niets jullie in de weg staat om succesvolle verkopen te voltrekken.

Jouw werkgebied zal grotendeels binnen zijn. Daarnaast zal je ook de weg op gaan naar tevreden relaties die een nieuwe inrichting bij jullie hebben besteld. Als visitekaartje van het bedrijf bezorg jij deze netjes en zorg jij voor een juiste afhandeling. Hier komt jouw techniek weer kijken om bijvoorbeeld een ergonomische stoel in elkaar te zetten en deze naar wens van de medewerker op kantoor af te stellen.

Over het bedrijf
Deze kantoorvakhandel is in Leeuwarden gevestigd. Zij kunnen alles van A tot en met Z voor een kantoor regelen. Hierin komen ze graag op kantoren op locatie, meten zij alles in en denken ze mee met het inrichten om zo een compleet plaatje naar tevredenheid te creëren.

Middels een overleg wordt het bruto uurloon conform CAO afgesproken op basis van de te werken uren.

Functie eisen

- Je bent sociaal ingesteld
- Je hebt enige ervaring in de horeca en/of detailhandel
- Je bent technisch onderlegd
- Je bent flexibel ingesteld

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via