Test specialist elektronica

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Voor uitbreiding van de afdeling zoekt Variass een test specialist elektronica. In deze functie bij de persoon die dagelijks de industriële elektronica analyseert, test en hersteld. Hierdoor zorg je voor verbeteringen aan het product en zorg je ervoor dat het reparatieproces soepel verloopt. Doordat jij veel kennis en ervaring hebt, ben je een vraagbaak voor je collega’s van de productie, zij kunnen altijd bij jou terecht voor vragen en opmerkingen.

Wij bieden jou:
Doordat het bedrijf opereert in een groeiende en bruisende markt is er veel mogelijk voor jouw eigen ontwikkeling. Bij Variass zijn er volop doorgroei- en verdiepingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we:
- Een baan voor langere tijd, met uitzicht op een contract bij Variass;
- Een salaris conform de CAO Metalektro
- 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantietoeslag.

Over het bedrijf

Bij welk bedrijf ga je aan het werk?
Variass is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit vier onderdelen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische en industriële markt, daarnaast is Variass ook actief voor defensie en security. Er wordt voor deze markten een groot scala aan producten ontworpen en geproduceerd. Bij Variass Electronics in Veendam ligt de zwaarte op het produceren van printplaten. Deze worden over de hele wereld gebruikt en ingebouwd en apparatuur. Daarnaast worden bij Variass Electronics in Veendam ook enkele apparaten geproduceerd.

De sfeer bij Variass kenmerkt zich als rustig, nuchter en no nonsense. Je werkt in een hecht team, waarvan meerdere medewerkers al lange tijd werkzaam zijn bij het bedrijf. Er is zelfs een wall of fame, waar de langst werkende medewerkers in de spotlight worden gezet.

Functie eisen

Functie eisen:
- Je bent bedreven met een digitale oscilloscoop;
- Elektronische componenten en moderne (digitale) meettechnieken zijn voor jou geen abracadabra
- Je kunt innovatief en oplossingsgericht denken;
- Zelfstandig, nauwkeurig zijn karaktereigenschappen die bij jou passen, daarnaast ben je een teamplayer en loop je niet weg voor een uitdaging.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via