Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Word jij ook zo blij van een productieomgeving? Ben jij een echte aanpakker en heb jij zin om lekker aan het werk te zijn in een leuke werkomgeving? Dan zoeken wij jou. Voor onze opdrachtgever in Haulerwijk zijn wij opzoek naar productiemedewerkers die het werkt zien liggen en fulltime beschikbaar zijn. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de productielijn blijft draaien, en dat het verpakte biologisch eten op de juiste plaats komt voor de volgende stap in het proces.

Jij komt te werken in een mooi en schoon bedrijf, dus ben jij de productiemedewerker die opzoek is naar een nieuwe uitdaging en per direct beschikbaar is, bel of mail ons en wie weet sta jij straks lekker te werken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert onder eigen merknaam en voor private labels van zakelijke partners. Hun eigen assortiment bestaat uit ruim vierhonderd biodynamische - en biologische producten in verschillende voedselcategorieën. Ze verwerken alle denkbare groenten, produceren sauzen, soepen, notenpasta’s en smoothies. En verder maken ze biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.

Functie eisen

- Jij hebt MBO niveau
- Jij bent bereid te werken in een 2 – ploegendienst
- Jij hebt ervaring in de productieomgeving

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via