Meewerkend Voorman Logistiek

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende functie waarbij jij zowel actief mee werkt als een aansturende functie bekleedt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor onze opdrachtgever in Haulerwijk die zich bezig houdt met biologische producten en verpakkingen zijn wij opzoek naar een Meewerkend Voorman Logistiek. Een veelzijdige functie waarbij jij de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn vloeiend laat verlopen. Op dit moment is de opdrachtgever bezig om op een positieve manier veranderingen door te voeren, op het gebied van organisatie in het magazijn, tot het werken met mogelijk nieuwe systemen. Leuke uitdaging dus om dit samen met je collega's te bedenken en uit te zetten.

De werkzaamheden zijn uiteenlopend van orderpicker, laden en lossen van vrachten tot het signaleren van knelpunten, aansturen van collega’s en het afstemmen van de laad en los planning met transportbedrijven en de afdeling inkoop. Een veelzijdige functie in en leuke dynamische internationale omgeving. Waarbij in de tussentijd jij ook bezig bent om het magazijn weer opnieuw in te delen en veranderingen door te voeren.

Verder horen de volgende punten o.a. bij jouw takenpakket:

- Jij zorgt voor een nette en ordelijke omgeving
- Jij signaleert eventuele knelpunten en komt met aanbevelingen
- Jij werkt oplossingsgericht, accuraat en klantgericht

In dit gehele verhaal bij jij 80% van de werkzaamheden uitvoerend bezig met o.a. orderpicken, laden, lossen vrachtwagens. De andere 20% van de werkzaamheden ben jij bezig met het afstemmen van binnengekomen goederen, planning transportbedrijven en administratieve taken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert onder eigen merknaam en voor private labels van zakelijke partners. Hun eigen assortiment bestaat uit ruim vierhonderd biodynamische - en biologische producten in verschillende voedselcategorieën. Ze verwerken alle denkbare groenten, produceren sauzen, soepen, notenpasta’s en smoothies. En verder maken ze biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.

Functie eisen

Omdat het hier om een groeiend internationaal bedrijf gaat is het belangrijk dat je het Nederlands, maar ook het Engels beheerst.

- Jij hebt minimaal een afgeronde MBO Diploma, bij voorkeur logistiek
- Jij hebt ervaring met het weken van ERP systeem
- Jij hebt aantoonbare ervaring in soortgelijke functie
- Jij bent in het bezit van een heftruckcertificaat
- Jij hebt leidinggevende capaciteiten
- Jij bent netjes en kan gestructureerd werken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via