Inkoper / Werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Surhuisterveen

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Avek B.V. in Surhuisterveen zoeken wij een Inkoper / Werkvoorbereider die de leiding van de productie - en inkoopafdeling zal gaan ondersteunen.

Je gaat je bezig houden met de ondersteuning van de productieleider en de werkvoorbereider. Je helpt hun met onder andere de calculatie, planning en administratie. De focus zal de eerste tijd liggen bij de werkvoorbereiding en de inkoop. Op termijn is er ruimte om je eigen interesse te ontplooien.

Ben jij een energieke en enthousiaste collega die graag zijn/haar schouders eronder zet en er uitdaging in ziet om de interne organisatie nog beter te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over het bedrijf

Avek B.V. produceert hoogwaardige bedden en matrassen. Ze maken vrijwel alles zelf. Hierdoor kunnen ze optimaal slaapcomfort waarborgen. Een goede nachtrust voor de klanten is de missie. Daarbij maken zij gebruik van hoogwaardige materialen. Bij Avek werk je samen met een gemotiveerd team van vakmensen aan het realiseren van dromen.

Functie eisen

• je hebt minimaal een MBO 4 -opleiding, bij voorkeur (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, techniek of gelijkwaardig
• je hebt aantoonbare affiniteit met techniek
• je hebt inzicht en ervaring in ERP programma’s

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via