Productiemedewerker / Operator

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Jij voelt je als een spin in het web aan de productielijn en jij bent de duizendpoot die wij zoeken. Jij wordt blij om verantwoordelijk te zijn voor verschillende werkzaamheden, met als één doel, het vloeiend laten verlopen van het productieproces.

Voor onze opdrachtgever in Haulerwijk zijn wij opzoek naar een Productiemedewerker. Jij bent verantwoordelijk voor het vloeiend laten verlopen van het productieproces door de voorraden op tijd aan te vullen of ervoor te zorgen dat de producten vloeiend over de band te laten gaan. Al met al, zeker geen eentonig werk. Wanneer jij uit het goede hout gesneden bent, kan het zo zijn dat jij naast deze werkzaamheden langzaam wordt opgeleid tot Operator. Dus doorgroeimogelijkheden zijn er zeker.

Dus ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Neem dan contact met ons op.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert onder eigen merknaam en voor private labels van zakelijke partners. Hun eigen assortiment bestaat uit ruim vierhonderd biodynamische - en biologische producten in verschillende voedselcategorieën. Ze verwerken alle denkbare groenten, produceren sauzen, soepen, notenpasta’s en smoothies. En verder maken ze biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.

Functie eisen

- Jij hebt MBO niveau
- Jij bent bereid te werken in een 2 - ploegendienst
- Jij hebt technisch inzicht
- Jij hebt een mooi verantwoordelijkheidsgevoel
- Jij werkt graag zowel samen als zelfstandig

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via