Kraanmachinist

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Ter Apelkanaal

Over de functie

Een fulltime functie waarin jij letterlijk de weg vrij maakt voor je collega’s! Ben jij technisch, oplossingsgericht en heb je veiligheid hoog in het vaandel? Dan is deze afwisselende en uitdagende functie als vrachtwagen chauffeur/kraanmachinist iets voor jou!

De baan is zeer afwisselend, je zit op de vrachtwagen en rijdt naar de werklocatie. Hier haal je samen met twee of drie collega’s de kraan van de vrachtwagen. Als machinist graaf- en platenkraan werk je op een werklocatie, waar je ervoor zorgt dat je collega’s veilig en volgens planning kunnen werken. Op de werklocatie leg je rijplaten om bouwwegen te maken. Je zorgt ervoor dat de werklocatie voor je collega’s en voor de klanten goed bereikbaar is. Dit doe je efficiënt en je denkt mee met de klant. Veiligheid speelt een belangrijke rol, jij zorgt er namelijk voor dat de werklocatie veilig is. Dit maakt het een verantwoordelijke baan. De functie biedt veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Tijdens je werk geef je aanwijzingen aan leveranciers en onderaannemers. In de functie is elke dag iets te leren en je krijgt de ruimte om mee te denken en mee te werken in de werkbak en in de organisatie. Daarnaast zet je je in voor het nodige montagewerk en klein onderhoud aan de kraan en hulpmateriaal, waarin je technisch inzicht goed van pas komt. Je werkt samen in een klein team van twee of drie collega’s. De werklocaties zijn wisselend, je vindt het dan ook niet erg om een week van huis te zijn. De werkzaamheden vinden plaats in Nederland, België en Duitsland.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Ter Apelkanaal. Binnen het bedrijf heerst een informele en gezellige sfeer. Onze opdrachtgever geeft iedereen de kans mee te denken en mee te werken binnen de organisatie. Op deze manier is er elke dag iets te leren en is er ruime mogelijkheid tot ontwikkeling.

Het loon is conform cao beroepsgoederen vervoer schaal E: € 2213,91 – € 2913,38 per maand.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een rijbewijs CE met code 95;
- hebt ervaring met graafmachine of grondwerk;
- je hebt een geldig VCA certificaat;
- je hebt oog voor veiligheid en technisch inzicht;
- je bent fulltime beschikbaar;
- je bent bereid om over ver te werken;
- je bent flexibel inzetbaar;
- je hebt een proactieve houding en denkt graag mee;
- je kunt zelfstandig werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via